Beoordelingen 

2312 commentaren van in totaal 2312 beoordelingen
Service
Anne Koster (Rhenen)
15-10-2019
9

het bedrijf in zijn geheel heeft een goede en mooie uitstraling. Vriendelijk en klantgericht personeel.Vakkundig en als het nodig is een gratis leenauto.Zeer tevreden over Toyota van Gent!

Service
Wim Budding (Veenendaal)
15-10-2019
10

Service, vakmanschap en klantgerichtheid maken deze dealer tot een topper!!!!!!

Service
NPJK
11-10-2019
10

Fijne dealer, goede service en vriendelijk personeel dat luistert en aandacht heeft.

Service
swanborn, p.g. (oosterbeek)
11-10-2019
8

vriendelijke en toch zakelijke behandeling

Service
M. Ooms
11-10-2019
8

Erg tevreden, vriendelijk personeel, proberen ook echt mee te denken. Dat kunnen wij wel waarderen!

Verkoop
Robin Alberts (Ede)
09-10-2019
10

Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Altijd de tijd om je uitgebreid te woord te staan.

Service
Esther Rijnders (Veenendaal)
09-10-2019
10

Vriendelijke mensen, snel en goed geholpen.

Service
Esmeralda van Rossum (Amerongen)
09-10-2019
10

Zeer vakkundige Toyota- dealer, gastvrij, meedenkend, netjes in de omgang. In alle opzichten ben ik al vele jaren een tevreden klant. Zeer hoog serviceniveau, en men kent de klant goed, niet alleen bij naam maar ook wat ik wel en niet wil voelt men haarfijn aan. Voor mij een topper!!

Service
Dhr. Lentze (Veenendaal)
09-10-2019
9

Goede service. Deskundig personeel.

Service
Kees.Hardeman (Maarsbergen )
09-10-2019
9

Service en afspraken bij mij altijd 100%

Service
C v Holland (Rhenen )
09-10-2019
10

Goede service klantvriendelijk en kwaliteit

Service
J. Wildenberg (Wijk bij Duurstede)
09-10-2019
10

Wij vinden gebr. Van Gent Veenendaal een heel prettig bedrijf. Alle medewerkers zijn top.

Service
Mvr van dijk (Veenendaal)
09-10-2019
10

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel

Service
R. Brouwer (Deventer)
04-10-2019
8

Goede, punctuele en vriendelijke service.

Service
E.M.KOEDAM (Veenendaal)
03-10-2019
10

Correct komt afspraken na, heeft belangstelling in de klant. Personeel zeer vakkundig op elke afdeling.Chapeau voor van Gent!! Mijn auto wordt altijd verwend!

Service
R. Smith (Veenendaal)
03-10-2019
9

De service is goed, de werkplaats levert goed werk en snel, maar dat mag wat transparanter. De showroom en wachtruimte zijn goed verzorgd en de voorzieningen zijn goed en uitgebreid. Personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam.

Verkoop
R.M. Kooistra
26-09-2019
10

Ik ben gewend aan een prima service bij een Toyota-dealer, maar bij VEENENDAAL - Gebr. van Gent Autobedrijf B.V. is de servicegerichtheid, klantvriendelijkheid en de persoonlijke aanpak en aandacht nóg beter. Een top dealer van een top merk auto: Toyota!

Verkoop
Nico Jansen (Veenendaal)
26-09-2019
10

Door de jarenlang alleen maar positieve ervaringen met het verkoopteam, baliemedewerkers en het onderhoudspersoneel. Daarom is van Gent voor mij het voorbeeld hoe een modern autobedrijf zichzelf moet representeren.

Service
mevr,. H. Freericks - Brans (L Leersum)
26-09-2019
10

Perfecte service, heel betrouwbaar en altijd vriendelijk en behulpzaam.

Service
C Diepeveen (Scherpenzeel)
24-09-2019
10

prima team en duidelijke informatie. perfecte service en klant vriendelijk

Service
A.Sikora (Hoofddorp)
24-09-2019
10

Duidelijk, zeer klantvriendelijk. Ga zo door!

Service
Jacobien Engel (Dedemsvaart)
24-09-2019
10

Ik kom al jaren bij van Gent ook al woon ik op grote afstand (130 km). Toch kies ik er voor bij deze dealer te blijven. Ik wordt altijd plezierig geholpen en een afspraak maken is nooit een probleem.

Service
W van Wijk (Wijk bij Duurstede)
24-09-2019
10

Komt afspraken na. Goede service en bekwaam personeel. Een bedrijf waar ik van kinds af aan mee opgegroeid ben.

Service
Brabänder (Veenendaal)
24-09-2019
9

Vriendelijkheid, service en uitstraling zijn top

Service
Johan Vlug (Amsterdam)
24-09-2019
10

Zeer klantvriendelijk, technisch goed en altijd bereid om voor een probleem een oplossing te zoeken. Dat al vele jaren lang.

Service
Hans Koolstra (Maarn)
24-09-2019
10

Wij zijn heel blij met de geweldige service van het onderhoud van Toyota Prius.

Service
kc li (arnhem)
23-09-2019
9

Gewoon hele goede service gehad, altijd hier mijn onderhoudsbeurt voor mijn toyota gehad(auto ook hier gekocht), maar nu ik niet meer in V'daal werk,had ik mijn laatste beurt gegeven aan toyota Arnhem. Service was daar niet goed daarom kwam ik deze keer express uit Arnhem om hier de beurt te doen.

Service
mevrouw Juul Storm (Maarn)
23-09-2019
10

Heel prettige ontvangst . Er wordt geluisterd naar mijn probleem met de auto, er wordt goed meegedacht. Ook op tijd klaar !

Service
Mevrouw M.G. Optendrees (Apeldoorn)
23-09-2019
10

Bij de aankoop en alle onderhoudsbeurten ging ik met een fijn gevoel naar huis.

Service
Zumbrink (Woudenberg)
23-09-2019
9

Fijne dealer/garage, afspraken worden nagekomen, vooraf worden de kosten verteld en deze kloppen ook.

Service
Gezinus Vrielink (Driebergen-Rijsenburg)
23-09-2019
10

- vriendelijk bedrijf- zeer klant gericht- goede bereikbaarheid- vakkundige medewerkers en onderhoud- geeft een goede inruilprijs- zeer goede service- bij groot onderhoud is er altijd een goede leenauto beschikbaar

Service
Dhr.J.H.v.d.Brink (Kootwijkerbroek )
23-09-2019
9

Omdat ik altijd goed ben geholpen, dat de afspraken correct kloppen, dus geen klachten.

Verkoop
Wennekes (Nijmegen )
20-09-2019
9

-

Service
Chris hendriks (Amerongen)
06-09-2019
9

Omdat ik tevreden ben over laatste onderhoud beurt.

Verkoop
Herald van Baaren (Veenendaal)
04-09-2019
10

Toyota Van Gent is een dealer, die het gewone hoog in het vaandel heeft staan. Geen overdreven gladde verkooppraat, maar een open en eerlijk verhaal. Luisteren naar de wensen van een (potentiële) klant wordt vormgegeven door de juiste vragen te stellen. De service gerichtheid en de goede naam van Toyota Van Gent staat met verve.

Service
Antoon Goes (Maarssen)
04-09-2019
9

Prima service en goede uitleg

Service
Yvonne van den Brink (Veenendaal)
04-09-2019
10

Klantvriendelijk, up to date, goede service.

Service
R.a.m. Nieuwenhuizen (Maarssen)
04-09-2019
10

Ik kom al heel wat jaren bij Toyota dealer van Gent met zeer veel plezier het personeel blijft altijd zeer vriendelijk naar klanten en dringen niks op. en blijft daar nog steeds komen indien ik Toyota blijft rijden. ik heb nu nog een offerte t/m/ donderdag 05-09-2019 maar kan helaas nog niet beslissen wat ik wel betreur naar mijn kant, anders kan ik zo weer in een splinter nieuwe Toyota rijden.

Service
W.G. Moorlag (Amersfoort)
04-09-2019
9

Al meer dan 25 jaar tot grote tevredenheid mijn dealer en absoluut geen zin om daar een verandering in te maken.

Service
Dhr P. de Loos
04-09-2019
9

Door mijn zeer lange ervaring met dit bedrijf en m.n. Toyota hebben zij mij hun betrouwbaarheid en vakkundige kennis bewezen.

Service
W.j.mosterd (Barneveld)
03-09-2019
10

Almere dan 30 jaar altijd vriendelijk en correct gebleven zowel de jonge Bazen als de zoons en personeel.

Service
J.Brink Hogetex (Veenendaal)
03-09-2019
7

Alles goed maar receptie kan verbetert worden ,wat betreft uitleg en Tijd

Service
C.J.van Beek (Veenendaal)
03-09-2019
10

Je kunt altijd bij hen terecht met je klachten en het wordt altijd tijdig opgelostIk had een keer een flinke kras op mijn tweedehands yaris en één van de directeuren ging on zijn goede kostuum op de knieën om met een poetsmiddel de kras te verwijderen hetgeen nog goed lukte ook en waar zie je dat nog

Service
mevr Bvan leusden opperman
03-09-2019
9

kom er al jaren en altijd zeer tevreden

Service
Mevrouw IJdema (Bloemendaal)
03-09-2019
10

De service en deskundigheid is nog steeds als van ouds super.

Service
Jorik Soer
03-09-2019
10

Prima dealer. Vriendelijk personeel, goede service.

Service
Bram Dekker (Veendnaal)
03-09-2019
10

Door van Gent wordt ik volledig op de hoogte gehouden van alle noodzakelijke ontwikkelingen op het gebied van mijn Aygo. Personeel is behulpzaam en erg vriendelijk.

Verkoop
Lisanne Gaasbeek (Renswoude)
30-08-2019
9

Je wordt er netjes en gezellig ontvangen waarbij er ook koffie of thee wordt aangeboden. Er wordt goed naar je geluisterd en ze proberen het beste voor je te regelen. Je wordt niet opgedrongen om een keuze/beslissing te maken, hier krijg je alle ruimte en tijd voor. Er mogen zoveel vragen gesteld worden als je wilt, hier hebben ze altijd keurig antwoordt op gegeven. Er is een ontspannen sfeer waarbij ze aan al je wensen proberen te voldoen.

Verkoop
Hendrik Jan Bekkenk (Veenendaal)
30-08-2019
10

Omdat zij je het gevoel geven om erbij te horen, en alles gaat zeer gemoedelijk , niets is een probleem.Dit is door ons als zeer prettig ervaren.

Service
Dhr. N.Drost (Veenendaal)
27-08-2019
10

We worden naar alle tevredenheid te woord gestaan, daar is totaal niets op aan te merken. Deze garage biedt je wat je als klant kan verwachten.

Service
Herman Robert van de Pieterman (Rhenen)
23-08-2019
10

dit is een perfecte Toyotadealer.

Service
Hans v d Haar (Driebergen)
23-08-2019
10

Wat afgesproken is klop ook

Service
Ben Hovestad
21-08-2019
10

Gewoon betrouwbaar zonder poespas

Service
Evert v bruggen (Scherpenzeel )
14-08-2019
10

Dit wordt te langdurig waardoor ik negen van de tien keer ook niet meedoe aan zon onderzoek

Service
Henk van de Haar (Veenendaal)
14-08-2019
10

Goede service, vriendelijk personeel ( van zowel eigenaars tot en met de schoonmakers ) telefonische contact is uitermate vriendelijk en prettig, zowel ede als zeker Veenendaal hebben een open en uitnodigend uitstraling.

Verkoop
Rob de Lelij (Ede)
14-08-2019
10

Het proces voor de aankoop van mijn nieuwe C-HR is erg goed verlopen. Vriendelijk en goede service.

Service
G.F JANSEN (Veenendaal)
09-08-2019
10

Zeer goede en klantvriendelijke garage, zeer betrouwbaar . Ben al ca. 25 jaar klant .

Service
Hans Arkenbout (Wageningen)
09-08-2019
9

In nood leert men zijn dealer kennen! Vlak voor vakantie probleem met airco maar ondanks volle planning toch adequaat geholpen.

Service
Rahanna Lammers (Veenendaal)
09-08-2019
10

ik ben zeer tevreden over de medewerkers. altijd vriendelijk en duidelijk.

Service
F. van Aalst
07-08-2019
10

Al 40 jaar zeer tevreden over de geleverde auto's en service

Service
A. van Reenen (Veenendaal)
07-08-2019
10

Van Gent is al meer dan 40 jaar onze dealer en levert absoluut vakwerk in onderhoud. Ook de verkopers zijn uiterst vriendelijk en bekwaam. Prettig handel mee te doen. Ik zou iedereen gunnen om een dealer als Van Gent te mogen hebben!

Service
Wim Gaasbeek (Elst (gld))
07-08-2019
10

Prachtig bedrijf met héél betrokken personeel van verkoopteam en werkplaats.

Service
Dick van de Pest (Veenendaal)
02-08-2019
8

bij het binnen komen krijgt je al een vriendelijk personeel persoon met goede morgen -middag waarmee kan ik U helpen

Service
Renée Gaasbeek (Veenendaal )
02-08-2019
10

Zij zijn kundig en zeer servicegericht

Service
Cornelis Riedijk (Zwijndrecht)
31-07-2019
10

Kwaliteit alom.in ruimste zin van het woord.

Service
Santen (Veenendaal )
31-07-2019
7

Mijn cijfer is een mix van positieve en wat minder positieve ervaringen. Positief zijn de contacten met verkoop. Geen vraag is teveel. Positief zijn de ervaringen met telefonisch opvang. Minder positief ben ik over het nakomen van afspraken met werkplaats.

Service
D.J.Zinkstok (Lunteren)
31-07-2019
10

Al jaren vlekkeloze service.Eerlijke informatie .

Service
H.M. Prins (Rhenen)
31-07-2019
9

Vriendelijk personeel. Altijd bereid tot meedenken. Altijd koffie o.i.d. Maken altijd waar wat ze beloven.

Service
Marlies (Ede)
31-07-2019
9

Goede service, beleefd personeel, behulpzaam.

Service
Bert Meerbeek (Lelystad)
31-07-2019
8

een van de betere dealers ze zijn op de goede weg

Verkoop
M.van Dam
31-07-2019
9

Vriendelijk en betrouwbaar

Service
Willem van Rossum
31-07-2019
9

Vriendelijk en bekwaam personeel. Goede faciliteiten.

Service
Dhr. W. Hardeman (Wekerom)
26-07-2019
10

Er is geen betere als een Toyota. Van mijn 18 jaar t/m nu bijna 68 jaar altijd Toyota gereden met veel plezier. De eerste was een 2 de handse daarna verschillende nieuwen gereden. (totaal 10 stuks) verschillende type. Bij Gebroeders Van Gent in Veenendaal daar moet je wezen altijd nieuwe verschillende type Toyota's in voorraad. En heel veel gebruikte Toyota's in voorraad niet te tellen. Rijd nu een Auris Sport Hybride 3 jaar oud.

Service
Jan Hendriks (Utrecht)
26-07-2019
9

Gewoon goed familiebedrijf met hart voor hun product en klanten. Een van de weinige die nog snapt hoe het werkt en waarom het gaat.

Service
Dhr J. van Dijk (Odijk)
24-07-2019
10

Uitstekende service en klantvriendelijkheid. Bovendien zeer tevreden over de auto!

Service
Wim Verbeeke
24-07-2019
10

Goede service, ruime kennis, klantvriendelijk, kortom... erg plezierig om bij Gebr. van Gent Autobedrijf klant te zijn en zaken mee te doen.

Service
Wim Gaasbeek (Veenendaal)
24-07-2019
10

Bijzonder klantvriendelijk en je wordt altijd correct te woord gestaan en geven zeer goed advies.

Verkoop
Wim Deijns
24-07-2019
10

Zeer Klantvriendelijk. Complete service en toelichting. Mooie showroom. Goede inruildeal

Service
Piet Meijer (Amerongen)
24-07-2019
9

Gewoon een top bedrijf

Service
Bert Hillebrand
24-07-2019
10

Fijne en prettige garage met een zeer goede service, ook geen gezeur over kleine dingen

Verkoop
Joop Kreeft (Veenendaal )
23-07-2019
10

Een vakbekwame Toyota dealer met een uitstekende service

Verkoop
Pieter van Wijk (Veenendaal)
23-07-2019
10

Van Gent heeft een prima service en vriendelijk personeel. Ze helpen je altijd waar het kan.

Verkoop
Ton Ostermann (Culemborg)
23-07-2019
9

Bij autobedrijf Van Gent wordt je echt als klant behandeld en neemt men de tijd voor je.Een aanrader om bij hen een auto te kopen en/of onderhoud te laten plegen!

Verkoop
C v Beek ( Lunteren)
23-07-2019
8

zeer goede service

Verkoop
Doornbos (Veenendaal)
23-07-2019
9

Al meer dan 30 jaar 'klant' bij fa van Gent. Ik denk, dat dat genoeg zegt. En ik ben niet de 'gemakkelijkste' ….Wat opvalt: Duidelijkheid, deskundigheid, vriendelijkheid en betrouwbaarheid, naast zakelijkheid. Ik hoop nog xxx jaren 'klant' te blijven bij fa van gent

Verkoop
John den Dulk
23-07-2019
9

Klantgerichte organisatie.

Verkoop
Jack Anbeek (Elst)
23-07-2019
10

Super bedrijf; mijn vrouw heeft nu ook een Toyota

Verkoop
W. Schokker (Veenendaal)
23-07-2019
10

Uitstekend autobedrijf waar altijd met de cliënt meegedacht wordt en niets onmogelijk lijkt.

Verkoop
Fred Jägers (Ede)
23-07-2019
10

Heel vriendelijk en betrouwbaar geholpen.

Verkoop
N.C.Verkerk _ Zwezerijn (Buren)
23-07-2019
10

De rust en de vriendelijkheid van de verkopers. Geen haast en alle aandacht voor dat waar ze mee bezig zijn.

Verkoop
Tugba (Veenendaal)
23-07-2019
10

Ik voel me altijd welkom bij Toyota Veenendaal. Ze zijn zeer vriendelijk en deskundig.

Verkoop
W van den Dikkenberg
23-07-2019
10

Persoonlijk , vriendelijk, meedenkend en inhoudelijk correct contact

Verkoop
Hans Blumers
23-07-2019
10

Een garage waar je met plezier komt voor een nieuwe auto of onderhoud daar kunnen andere dealers een voorbeeld aan nemen Ga zo door zou ik zeggen

Verkoop
Lex Mulder (Rhenen)
23-07-2019
9

Met de levering van onze Toyota Corolla was dit al weer de 6e Toyota die wij bij Gebr. van Gent hebben mogen aanschaffen. Ook deze keer zag de auto er weer uit als een plaatje.Opmerkelijk was de perfecte aflevering en persoonlijke aandacht die het bedrijf heeft en houdt voor haar klanten. Zeker een compliment waard. De komende jaren kunnen we weer zorgeloos autorijden want daarvoor staat het merk Toyota en de service van Gebr. van Gent garant.

Verkoop
Koos Rodenburg (Veenendaal)
23-07-2019
10

Fijne betrokken en deskundige mensen. Geeft mij heel veel vertrouwen en een thuis gevoel. En mijn nieuwe rav4 is ook helemaal top!

Verkoop
Jan Goedegebure (Kampen)
23-07-2019
10

De wijze waarop de klant wordt behandeld is erg positief. Men is erg behulpzaam, legt alles, ook de techniek, goed uit. De ontvangst is altijd erg hartelijk.Men denkt met de klant mee.Wij zijn uiterst tevreden over dit autobedrijf, wat ook blijkt uit het feit dat wij na een verhuizing ca 15 jaar geleden, wij nog steeds onze auto's bij deze dealer kopen en ook het onderhoud bij hen laten plegen, ondanks dat wij 100 km verder weg wonen.

Verkoop
Steven Huibers (Veenendaal)
23-07-2019
10

Uitstekende allround Toyota dealer, die uitblinkt in klantvriendelijkheid!

Verkoop
Albrecht (Veenendaal)
23-07-2019
9

Vriendelijk en correcte behandeld

Verkoop
J Diepeveen (Rhenen)
23-07-2019
10

fijne sfeer en behulpzame medewerkers, altijd welkom geen opdringerigheid en alle tijd om je te woord te staan!

Verkoop
dhr. de Jong (Rhenen)
23-07-2019
10

een uiterst klant vriendelijk bedrijf!

Verkoop
Dhr. De vries
23-07-2019
9

Prettig contact, gewoon normaal.

Service
Vincent van Dongen (Arnhem)
19-07-2019
10

Zeer vriendelijk en uitermate deskundig. Nemen echt de tijd voor je en onthouden wat jij als klant belangrijk vindt. Ook als je later terug komt voor je onderhoudsbeurt. Echt familiebedrijf zoals je die in deze tijd helaas niet vaak meer tegenkomt.

Service
Mw lieftink (Ede)
19-07-2019
10

Omdat ze vriendelijk zijn en ervaren en je word heel goed geholpen

Service
Dhr Stijn (Leersum)
19-07-2019
10

Vriendelijke monteurs vakkundig geholpen

Service
Jan Koolhof (Barneveld)
19-07-2019
10

Het is een 100% betrouwbaar en zeer kundig bedrijf en dat geeft een heel goed gevoel!

Service
Harry van Wingerden (Veenendaal)
17-07-2019
9

vriendelijk, goed en duidelijk ontvangen en men neemt de tijd voor je om iets te regelen.

Service
Dhr. W.M.J. Muije
17-07-2019
9

is gewoon een fijn bedrijf

Service
W van Soelen-van den Berg. (Veenendaal)
15-07-2019
10

Altijd volgens afspraak en nooit geen problemen, super toch!!!

Service
Cees Karsemeijer (Veenendaal)
11-07-2019
10

Duidelijke communicatie, vriendelijk en vooraf prijsopgave gekregen

Service
Mevr. de Rooij (Veenendaal)
11-07-2019
9

Al jaren een tevreden klant. Komen hun afspraken na, zijn duidelijk in uitleg over onderhoud/reparaties/nota.

Service
hANS VAN DEN bERG (aMERSFOORT)
11-07-2019
9

Gewoon een heel prettige DEALER

Service
Fam Strunk
11-07-2019
10

Het is een fijn bedrijf, vriendelijk personeel en je wordt altijd uitstekend te woord gestaan en geholpen.Wij zijn niet voor niets al 40 jaar een tevreden klant.

Service
Dhr Slot (Veenendaal)
11-07-2019
9

Zeer betrouwbaar bedrijf waar men zeer vakbekwaam de werkzaamheden uitvoeren die vooraf zijn besproken

Service
F Heuer (Veenendaal)
11-07-2019
9

Beste dealer die ik ooit gehad heb. Zeer vriendelijk, klant gericht en uitstekende werkplaats.

Service
Wilma de Water
11-07-2019
10

Vriendelijk, goede service, denken mee en prettig om daar te wachten of een leenauto mee te krijgen.

Service
HANS JANSEN (Veenendaal)
04-07-2019
10

Keurig en netjes van dienst geweest

Service
Koning (Veenendaal)
04-07-2019
10

Prima service, klantvriendelijk en afspraak is afspraak..

Service
Fam. R.C.Gaasbeek (Renswoude)
04-07-2019
10

Al tientallen jaren klant en nog steeds op de vriendelijke en keurige manier te woord gestaan en geholpen.

Service
Fam Hein (Veenendaal)
04-07-2019
10

Uitstekende kwaliteit auto en goede service. Vriendelijk en duidelijke uitleg.

Service
Harteman v d Brink E (Veenendaal)
21-06-2019
10

Bij van Gent hebben ze altijd een luisterend oor .En nemen ze je serieus .

Service
Dhr bjw van ginkel (Veenendaal )
21-06-2019
10

Alles is goed perfect, behalve de meneer die mij hielp en ouders we noemen hem goliath!!!niet klantvriendelijk kortaf en niet en geen aanwinst voor baliewerk!!!,inmiddels wel afgesproken dat we voortaan door eenzelfde medewerker geholpen dienen te worden, zo niet gaan wij naar een andere Toyota dealer!!!

Service
ENA Priester (Wijk bij Duurstede)
21-06-2019
8

Dit was mijn eerste bezoek aan deze dealer, nav kapotteband en opsleep regeling Toyota Service, naar dichtstbijzijnde Toyota dealer. Zaken werden naar tevredenheid afgewikkeld. Op een verzoek, een dag daarna, voor een update van mijn navigatie, werd zeer attent gereageerd, de volgende dag kon ik worden geholpen. Dit, nadat mijn eigenlijke dealer mij aan had gegeven geen tijd voor mij te hebben. Jammer die dealer had 7 jaar goed voor mij gezorgd.

Service
J.J. v. Hof (Barneveld)
21-06-2019
10

Een garage waar men altijd bereid is mee te denken en de juiste oplossing te zoeken.Goede voorlichting over reparatie die altijd correct wordt uitgevoerd. Hulpvaardig en vriendelijk personeel. Toppy.

Service
Louis Jansen (Woudenberg)
21-06-2019
10

Ik geef ze een 10 omdat alles klopt en er verzorgd uitziet. Als ik naar een andere dealer zou overstappen zou dat kunnen komen omdat ik mij niet kan vinden in de modellen die op dat moment gevoerd worden.

Service
gert heikamp (veenendaal)
21-06-2019
10

vriendelijke ontvangs mooi uitstraling groot in op zet ga zo door

Service
van Hunnnik (Amersfoort)
14-06-2019
10

goede service, er wordt snel gereageerd op een hulpvraag. prettig in de omgang.

Service
ej v middendorp (harskamp)
14-06-2019
10

ALLES perfect geregeld

Service
Everdien van Veldhuizen (Lunteren )
12-06-2019
10

Een vakgarage !! Komen afspraken na en betrokken medewerkers .

Service
Jan Jansen (Voorthuizen )
07-06-2019
10

Super garage

Service
dhr. W. Schmidt (Didam)
07-06-2019
10

Wij zijn uitermate tevreden over dit bedrijf: de vriendelijke manier waarop je wordt ontvangen en te woord wordt gestaan en de deskundigheid waarmee problemen worden verholpen. Werkelijk uitstekende service!

Service
J.G. Visser-Lagerweij (Veenendaal)
07-06-2019
9

Deze garage heeft altijd service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en ik kan het weten: ik kom hier al ongeveer 20 jaar en ben altijd tevreden als ik na afloop weer weg rijd.

Service
Mevr S.M. Bauman - Persoon
07-06-2019
10

Omdat Gebr. van Gent een super bedrijf is een ; om een auto te kopen twee ; omdat de service super is echt een aanrader

Service
Jan Kuiper (Tiel)
07-06-2019
9

Vakbekwaam personeel!

Service
R.Dirksen (Veenendaal )
07-06-2019
10

Goed en klantgericht bedrijf

Service
L.e Steenbergen (Veenendaal)
07-06-2019
10

Klantvriendelijkheid staat boven aan , medewerkers kennen de klanten en vaak zelfs de bijhorende auto.Daarnaast worden reparatie goed uitgevoerd en merk je als nog dingen aan je auto wordt er veel al gratis naar gekeken of er moet echt iets mis zijn, maar dit wordt je dan tijdig gemeld.

Service
H. Breukels (Veenendaal)
07-06-2019
10

Ik ben altijd correct geholpen.

Service
Dhr Landzaat (Barneveld)
07-06-2019
10

Ik vind het een goede dealer

Service
Dhr Corneille (Veenendaal)
07-06-2019
7

Uitstekende bejegening en er wordt heel goed met je meegebracht. Dat deel is echt top.Wat beter kan: aflevering van de auto na een beurt of bandenwissel (stuur staat recht, navigatie in de juiste taal).

Service
Thea Broekhuizen (Wageningen )
05-06-2019
8

Fijne garage altijd kun je wat drinken en fruit pakken als je op je auto aan het wachten ben personeel altijd vriendelijk .

Service
C. F. van Beusekom (Rhenen)
05-06-2019
10

Ik ben nu meer dan 10 jaar klant bij Van Gent.In die tijd is de normale service altijd vlekkeloos verlopen , maar waren er ook bijzondere gebeurtenissen, zoals diefstal auto, moeilijke inklaring auto vanuit Frankrijk, vervelende blikschade, auto te water geraakt.Deze zaken werden steeds keurig opgelost en afgehandeld. De medewerkers zijn deskundig en staan steeds voor je klaar. Dat geeft een fijn gevoel van zekerheid.

Service
Lha roest (Barneveld)
05-06-2019
9

Omdat ik zeer te vreden ben

Service
P. Gerdes
31-05-2019
10

Prettig en vriendelijk geholpen, komen afspraken na, alles kan geregeld worden.

Service
Sonja Tienstra (Rhenen)
31-05-2019
10

Deze garage is echt fantastisch. Altijd correct en altijd overleg bij het onderhoud van de auto. Zij zullen nooit iets doen, dat niet van van te voren is besproken. Ik zal, indien ik een nieuwe auto zal kopen, altijd naar deze garage gaan voor koop en onderhoud.In één woord zeer betrouwbaar! En daar in de wachtruimte vertoeven is altijd gezellig met lekkere koffie en leesvoer en praatje met andere Toyota rijders.

Service
DisGover (Veenendaal)
31-05-2019
10

Ontzettend dienstverlenend!

Service
W.Timmermans (Veenendaal)
31-05-2019
10

Ben gewoon tevreden met het merk Toyota en de dealer

Service
Hanneke
27-05-2019
10

Bij Van Gent wordt er altijd meegedacht met de klant en gekeken naar een passende oplossing. De medewerkers zijn professioneel en duidelijk. Behulpzaam en klantgericht.

Service
Koos van Beveren (Wageningen)
22-05-2019
10

Al jarenlang perfecte service van vakkundig personeel en vriendelijk geholpen aan de balie. Bij eventueel wachten een prima showroom met lekkere koffiehoek. In 30 jaar nog nooit problemen gehad.

Service
Bert van Leeuwen (Veenendaal)
22-05-2019
10

Ik ben buitengewoon tevreden over autobedrijf van Gent. We hebben de afgelopen twee jaar als gezin drie Toyota's aangeschaft en zijn buitengewoon tevreden over de kwaliteit van de auto's en bovenal de onderscheidende en klantvriendelijke service.

Service
John Jansen (Wijk bij Duurstede)
22-05-2019
9

Goed gespecialiseerd personeer. Goede service. Komt afspraken goed na. Goede communicatie naar klant.

Service
Dhr. Schreuders (Rhenen)
17-05-2019
10

Van Gent biedt een uitermate goede service, zijn vriendelijk en je voelt je daar echt goed geholpen! Zijn erg belangstellend en altijd een vriendelijk woord als je wat langer moet wachten! Een Topbedrijf!

Service
Dhr. R. van den Brink
10-05-2019
8

een prima bedrijf vriendelijk deskundig en vakbekwaam

Service
Dhr. Wagensveld (Amerongen )
10-05-2019
10

De correcte afhandeling van service beurten, er staat altijd een goede leenauto klaar, ook voor kleine reparaties staat er iemand klaar, personeel altijd vriendelijk, en de koffie staat klaar.

Service
F Foppen (Overberg)
08-05-2019
10

Klantenservice is erg klantvriendelijk en ook de baliemedewerkers zijn netjes en altijd bereid om te helpen en leggen alles netjes uit. Vragen is nooit een probleem.Meerdere kennissen en vrienden rijden, nadat ik Aygo lease begon te rijden, nu ook een Aygo omdat de service daar perfect is.

Service
Dhr. ten Bohmer
08-05-2019
10

Vriendelijk, service gericht en 1 van de weinige autodealers waarbij je niet het gevoel hebt dat er iets niet klopt aan de werkzaamheden. Zoals bij VAG waar ze instaat zijn om ruitenwisser vloeistof in rekening te brengen die je net een paar dagen ervoor zelf compleet afgevuld hebt.

Service
Dhr RM de Leeuw
08-05-2019
8

altijd tevreden geweest met gemaakte afspraken /reparaties/servicebeurten, helaas, laatste servicebeurt samen laten gaan met terugroepactie (airbag) dit 1 1/2 maand van tevoren afgesproken, op dag van servicebeurt was de airbag niet op voorraad ?? wachten nu (2 weken )op nieuwe oproep van dealer om de airbag te laten vervangen.

Service
AJ kleijer (Barneveld )
08-05-2019
9

Een fijn en eerlijk bedrijf die tijdig op de hoogte stelt Na de beurt krijg ik de auto weer schoon terug Ik word blij van hun top service

Service
Paul Velders (Veenendaal )
08-05-2019
10

Een zeer klantvriendelijke en eerlijke garage.

Service
Geertje Smak (Purmerend)
08-05-2019
10

Goede verkoper, super service, en heel vriendelijk personeel. En dat wint het , van de Toyota garage in Purmerend, waar ik woon.

Service
H Veldhuysen (Veenendaal)
08-05-2019
10

Altijd betrouwbaar en goed. Alle controles goed uitgevoerd en vriendelijke bediening.

Service
R.Dirksen (Veenendaal )
08-05-2019
9

Van gent is een zeer klantgerichte dealer. En zeer vriendelijk personeel je kan er altijd terecht

Service
Hannie Scheermeijer v/d Horst (Veenendaal)
03-05-2019
10

Geweldige garage

Service
Adri van Engelenburg (Kesteren)
03-05-2019
10

Men behandeld je correct.

Service
Mevr Verweij
03-05-2019
9

Een klantvriendelijk , goed georganiseerd bedrijf, prima service, correcte afhandeling.

Service
Edwin Bouman (Bennekom)
03-05-2019
9

Heel behulpzaam, correct en snel geholpen. Fijne ervaring, ben hier al meerdere jaren klant aan huis

Service
Nico van Oest (Veenendaal )
03-05-2019
9

Net bedrijf, goed te woord gestaan. Extra vragen netjes opgelost.

Service
W Janssen
30-04-2019
10

Zeer klantvriendelijk, oplossingsgericht. Goed werk.

Service
Hazeleger (Veenendaal)
24-04-2019
10

beste garage van Veenendaal, vriendelijk, leggen alles goed uit en komen hun afspraken na

Service
Jennifer Roosendaal (Veenendaal)
24-04-2019
10

Professioneel, duidelijk, netjes en zeer klantvriendelijk. Nooit onaangename verrassingen. Altijd keurig overleg en een kloppende prijsopgave vooraf.

Service
M.Bruinzeel (Leersum)
24-04-2019
10

De uitvoering was uitstekend en klantvriendelijkheid eveneens.

Service
J. Hodde (Leersum)
24-04-2019
9

Zeer betrouwbare dealer die zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Geen verrassingen door vooraf een duidelijke uitleg wat ons staat te wachten. Ook vriendelijk en gastvrij ontvangen. Top dealer !!!!

Service
Eric Hennekam
24-04-2019
9

Service. Dat is het kernwoord.

Service
W.A.C.Vos (Ede)
24-04-2019
9

Uitstekend bedrijf waar ik al vele jaren zaken mee doe.De 9 kan ook een tien zijn, maar ik wilde niet te uitbundig reageren.

Service
Jaap van t Noordende (Veenendaal)
24-04-2019
9

Ik wordt altijd goed geholpen. Mijn vragen worden beantwoord. Er wordt niet afgeweken van de prijsopgave en ik wordt om toestemming gevraagd voor extra werkzaamheden.

Service
Ali Hampel (Veenendaal.)
24-04-2019
8

Omdat ik er altijd goed ben behandeld.

Service
Dhr R.T. van den Dungen (Zandvoort)
24-04-2019