Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

2017 commentaren van in totaal 2017 beoordelingen
Service
Alfred van Ekeris (Rhenen)
14/12/2018
9

Gebr. Van Gent is al jarenlang een vertrouwde dealer met goede kennis van zaken. Leuke medewerkers die aandacht hebben voor de klanten. Geen vraag is teveel en ze staan altijd klaar voor je.

Service
Andre (Veenendaal)
14/12/2018
10

We zijn erg tevreden over van Gent, dat we zeker de volgende auto ook daar weer kopen

Service
den Hartog (Renswoude)
14/12/2018
10

Onze 2 volwassen kinderen rijden nu een Toyota , omdat ze van ons zagen dat we al jarenlang zonder problemen een Toyota rijden , en een zeer goede dealer.!

Service
Dhr van den Hoven (Wageningen)
14/12/2018
10

Goede service, klantvriendelijk, doen wat ze beloven.

Service
F. Jansen (Barneveld)
14/12/2018
10

Altijd goede service

Service
H. Bouman (Veenendaal)
14/12/2018
10

Alles is perfect geregeld. Prettig personeel, denken mee, vervangende fiets. Nota kwam overeen met wat van tevoren is opgeven.

Service
Hans boer (Maassluis)
14/12/2018
9

Altijd goed geholpen. Prettige ontvangst.

Service
J. Brinkman (Veenendaal)
14/12/2018
9

Goede ambiance; zeer klantvriendelijk; zeer tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden

Service
J. Weijman
14/12/2018
10

Voor mij al heel wat jaren de beste Toyotadealer van Nederland. En ik kan het weten, want ik kocht daar mijn eerste Toyota - een LandCruiser Hardtop Long - al in 1987. En heb er in al die jaren diverse auto’s gekocht. Bij toeval ook twee maal een auto bij een andere Toyotadealer gekocht, maar ging direct voor het onderhoud weer naar Van Gent. Omdat ik me daar meer ‘thuis’ voelde.

Service
Jack Duijf (Overberg)
14/12/2018
10

Goede service, en erg vriendelijk personeel.Gemaakte afspraken worden nagekomen, en de auto wordt altijd schoon (gewassen) opgeleverd na onderhoud.

Service
Kees Vernooij (Cothen)
14/12/2018
9

De klant staat altijd centraal.

Service
m leenheer
14/12/2018
9

tevreden

Service
Rob van Vliet (Dieren)
14/12/2018
10

al meer dan 30 jaar een tevrede klant, nog nooit een geschil gehad en altijd eerlijk en goed geholpen en geadviseerd

Service
Twan van Rossum (‘s-Hertogenbosch)
14/12/2018
10

Ontzettend fijn bedrijf met adequaat zeer kundig, en uiterst vriendelijk personeel.

Service
e.G.v.Woerdekom (Veenendaal)
13/12/2018
9

Alle prijzen afspraken volgens afspraak.

Service
mevr,van de weerd E,I, (wageningen)
13/12/2018
9

Snelle behandeling als er een klein probleem met mijn auto,dat ik snel kan komen en er een leen auto klaar staat.

Service
B. Lindeman (Veenendaal)
07/12/2018
9

Goede service, houden zich aan afspraken, vriendlijke mensen.

Service
Dhr. Daniël Bouman (Maarn)
07/12/2018
9

Het feit dat ik sinds de aanschaf van mijn Toyota Carola maar eens per jaar naar de garage moet (APK en kleine /grote beurten), is dit overduidelijk het bewijs, dat ik "zeer tevreden ben" over Gebr. Van Gent.

Service
Jan Kuiper (Tiel)
07/12/2018
10

Professioneel, vakbekwaam en zeer klantvriendelijk!

Service
t hasselaar (veenendaal)
07/12/2018
9

Nou, er is niets op te zeggen: ze zijn altijd netjes voor ons en we lopen al jaren bij ze.

Verkoop
B. Houthuijzen (Renswoude)
05/12/2018
9

Alle auto's altijd in onderhoud bij Van Gent gehad, nu ook eindelijk een auto bij ze gekocht. Prettige ervaring. Ze nemen de tijd voor je en bij aflevering werden alle opties doorgenomen. Ook de fles wijn is in goede aarde gevallen.

Service
Dhr Arie Vroegindeweij (Gouda)
05/12/2018
9

Een correct bedrijf,met vriendelijk en bekwaam personeel,komen hun toezeggingen altijd na

Service
dhr c van de weerdhof (veenendaal)
05/12/2018
10

voor mij is er geen betere garage dan Gebr. van Gent Autobedrijf B.V. ivm klantvriendelijkheid en eerlijkheid en kunde

Service
Dhr. W.L. Ghijsen (Alkmaar)
05/12/2018
10

Uitstekende dealer. Kan niet beter!

Service
Dhr.M.Visser (cherpenzeel)
05/12/2018
10

Het is een professioneel georganiseerd bedrijf met vakbekwaam personeel en goed geoutilleerd,EN VRIENDELIJK !

Service
Jan Harskamp (Woudenberg)
05/12/2018
10

Bijzondere behandeling van klanten. Je bent geen nummer maar echt een gewaarde klant.De receptie komt zeer vriendelijk en behulpzaam over. De showroom ziet er keurig uit en tijdens het wachtenkun je gebruik maken van de automaat waar diverse drankjes verkrijgbaar zijn. Er is voldoende lectuur aanwezig om de wachttijd door te komen.

Verkoop
Piet de Vrij (Leersum)
05/12/2018
9

Je wordt als klant serieus behandeld en niet op een manier dat je blij mag zijn dat je daar een auto komt kopen. Ook laten ze je niet maar rondkijken zonder zelf actie te ondernemen,

Verkoop
R. van Velzen
05/12/2018
9

Vanaf binnenkomst bij de receptie direct een plezierige en persoonlijke benadering, herkenning door de verkoper en informele omgang. Zo zie ik het graag.

Service
van den Hoek (Rhenen)
05/12/2018
10

Kwaliteit straalt!

Service
Bernard Jas (Zoetermeer)
30/11/2018
9

Prima dealer, prettige mensen om mee om te gaan. Aan mijn Toyota (afkloppen) mankeert verder toch niets, dus hoeven ze me ook niet heel veel uit te leggen en dat doen ze toch.

Service
Dhr. A C P (Ton) Weesie (Doorn)
30/11/2018
10

van Gent is een goed bereikbare garage met een prettige uitstraling. De behandeling is zeer persoonlijk, er wordt goed geluisterd. De prijsstelling is prima.

Service
Henk v d Burgh (Amerongen )
30/11/2018
10

Keurige behandeling, heel vriendelijk en kundig personeel. Gewoon Top bedrijf.

Service
Ik landkroon
30/11/2018
9

Gewoon goed en vriendelijk.

Service
Nelly van Deutekom (Rhenen)
30/11/2018
10

Zeer vriendelijke en deskundige mensen. Zowel in de garage, desk als verkoop.

Service
P. Brouwers
30/11/2018
10

Niets is teveel. Optimaal meedenken. Prima werkplaats. Niet de goedkoopste, maar wel de beste.

Service
Peter van Haren (Veenendaal)
30/11/2018
10

Autobedrijf van Gent, heeft naast een uitstekende vakinhoudelijke kennis van het merk Toyota ook de benodigde klantvriendelijkheid om alle situaties op een correcte wijze op te lossen.

Service
Piet van Ginkel (Woudenberg)
30/11/2018
9

De garage en de medewerkers zijn correct en vriendelijk, werkzaamheden worden correct uitgevoerd.

Service
SW. van den B erg (Renkum)
30/11/2018
9

Hoge mate aan klantvriendelijkheid.

Service
Thom Pijper
30/11/2018
9

Ben zelf erg tevreden over de dealer; ventileer dat naar familie, vrienden en kennissen.

Service
Dhr. R. Abeling
29/11/2018
10

Vriendelijk, professioneel, vertrouwen uitstralend.

Service
Fam. van de Kamp
29/11/2018
9

Wij zijn al vele jaren klant bij de firma van Gent, en tot volle tevredenheid. Het is een zeer klantvriendelijk familiebedrijf.

Service
G. Schrijver (Veenendaal)
29/11/2018
9

Afspraken worden correct nagekomen. Zeer goed.

Service
Peter van Bellen (Veenendaal)
29/11/2018
9

Een knap garagebedrijf met een zeer vriendelijke uitstraling.

Service
evert wolleswinkel
27/11/2018
9

Dit spreekt voor zich.

Verkoop
Piet Dudok (Lage Zwaluwe)
27/11/2018
10

Het is een heel mooi en prettig bedrijf, met vriendelijk en deskundig personeel!

Verkoop
R Speelziek (Ede)
27/11/2018
10

Zeer net klantvriendelijk bedrijf met uitstekend deskundig personeel waar alles netjes en correct wordt afgehandeld. Al jaren vaste klant.

Service
A Hop
23/11/2018
10

De uitstraling van het bedrijf is positief,en klantvriendelijk behandeld van Gent geeft je het gevoel als of je in een warm bad komt.

Service
C.G.Klaver
23/11/2018
8

Wel bij prijsopgave mee delen of het in of excl. BTW is.

Service
dhr. h.w. van asselt (putten)
23/11/2018
9

--

Verkoop
Herk Zieleman (Leersum)
23/11/2018
10

Zeer professioneel, betrokken, je voet je serieus genomen, dus echt klant.

Service
Jaap Dillen (Rhenen)
23/11/2018
9

Goeie service, vriendelijke mensen en bovenal vakkundig. Voorts bij eventueel wachten is er altijd koffie etc.

Service
J.Tiggelaar ( Veenendaal)
23/11/2018
10

Perfecte service.

Service
M.C Wolfert (Oosterbeek)
23/11/2018
9

Altijd vriendelijk klantgericht en deskundig.

Verkoop
Mevr. Avdic (Veenendaal)
23/11/2018
10

De vakkundigheid, het centraal stellen van de klant, de behulpzaamheid, het meedenken en niet te vergeten het vertrouwen wat ze uitstralen naar de klant toe. Helemaal top!

Service
Mevr. L. Nobel
23/11/2018
10

Zeer vakbekwame service, ze staan altijd voor je klaar.

Service
Piet van Kruistum (Veenendaal)
23/11/2018
10

Bij van Gent is niets teveel, goed geholpen worden, veel kennis in huis, alles kan worden geregeld. Altijd alles (auto) tot in de puntjes verzorgd.

Service
Sjaak Rademaker (Lunteren)
23/11/2018
10

Wij vinden het een prima garage. Ze zijn zeer behulpzaam, klantvriendelijk en kundig. De informatie die je krijgt is altijd uitgebreid en duidelijk.

Service
Theo Sibbing (Veenendaall)
23/11/2018
10

Ga naar v.Gent en ervaar daar zelf de kwaliteit,service en ontmoet daar een fantastisch team.

Service
Ton Lensink (Zeist)
23/11/2018
9

Een bijzonder prettige en deskundige dealer. Scoort hoog waar het gaat om klantgerichtheid en klantvriendelijkheid.

Service
Van Hunnik (Amersfoort)
23/11/2018
10

Goed geholpen. Kon bij een acuut probleem meteen langskomen.

Service
Elly Hooiveld (Leersum)
15/11/2018
10

Ik ben zeer tevreden over de kennis, kunde en service van alle medewerkers.

Service
Dhr. C.C. Zaal (Bussum)
09/11/2018
9

Het is een zeer net bedrijf met goede service, nette wacht ruimte met koffie, thee en fruit. Ik moet er bijna een uur voor rijden maar blijf daar komen ondanks dat er dichterbij ook een Toyota dealer is die ook goed aan geschreven staat. Heb de RAV 4 hier als occasion gekocht, deze is er ook nieuw geleverd en altijd in onderhoud geweest.

Service
E.C. Elmendorp-Hoekstra (Hilversum)
09/11/2018
10

Een prachtig modern bedrijf, met vriendelijk en kundig personeel. Behulpzaam en redelijke prijzen.

Service
F.h.jans (Schaijk)
09/11/2018
9

Vriedelijk en heel correct.

Service
Gerard Bonefaas (Zeist)
09/11/2018
10

Vriendelijke en correcte behandeling.

Service
JOKE DE KLEUVER (VEENENDAAL)
09/11/2018
9

BETROUWBAAR,GOEDE UITLEG EN KLANTVRIENDELIJK.

Verkoop
Linda Nijman,Theo van kesteren (Opperdoes)
09/11/2018
10

Onwijs mooi bedrijf en hele vriendelijke mensen allemaal die er werken.

Verkoop
Marco (Zoetermeer)
09/11/2018
10

Van Gent is een familiebedrijf met gepassioneerde medewerkers. Uitstekende klantenservice, heel attent in alle opzichten. Vragen worden snel beantwoord en er wordt altijd gezocht naar een oplossing. Wij komen al een tijd bij deze dealer en een betere is er volgens ons niet. Wij hebben recent 2 nieuwe Toyota's afgenomen en bij beiden was het een feestje. Ze hebben een fantastische adviseur en "kan niet" bestaat bij hem niet. Hij gaat altijd "the extra mile".

Verkoop
Peter Stuurman (Veenendaal )
09/11/2018
10

Zeer toegankelijk familie bedrijf met veel kennis over hun auto's.

Service
peter willemsen (leersum)
09/11/2018
10

Omdat ze altijd klaar staan met advies en oplossingen.

Service
Bart Bakker (Veenendaal )
02/11/2018
8

Tevreden over de auto en de garage wat moet je nog meer.

Service
D. Struiksma
02/11/2018
9

Al meer dan dertig jaar de dealer van onze auto's. We zijn heel tevreden over de aankoop, inruil, service en het onderhoud. Door de Gebr, van Gent is er nog nooit reden geweest om een ander merk in overweging te nemen.

Service
Dhr. Coenders
02/11/2018
9

Het is een prettige garage met vakkundige en vriendelijk (balie)medewerkers.

Service
Henk van lambalgen. (Te W.)
02/11/2018
9

100 % service en vriendelijkheid.

Verkoop
Jelle van der Meer
02/11/2018
10

Ik ben zeer tevreden over het aanschaf proces en het onderhoud van de vijf eerder aangeschafte Toyota's.

Service
Mevr. Joosten
02/11/2018
10

Top service.

Service
Cor van Ginkel (Veenendaal)
29/10/2018
9

Zeer betrouwbare garage. Komen afspraken na. Laten je van te voren weten wat je kosten zijn.

Service
Esther Bakker
29/10/2018
10

Erg vriendelijke medewerkers en goede service.

Verkoop
Hans Feijen (Wijk bij Duurstede)
29/10/2018
10

Zeer persoonlijke benadering , en echte belangstelling voor onze situatie .

Service
Hans Oosterink (Renswoude)
29/10/2018
9

Ruim 30 jaar klant bij Gebr van Gent en tot volle tevredenheid.Zeer klantvriendelijk personeel en dus een voorbeeld voor een succesvol dealerbedrijf waarop de importeur trots mag zijn.

Service
Marjan Spaans (Veenendaal)
29/10/2018
9

Een dealer die altijd klaar staat als je iets hebt met de auto of wanneer niet mogelijk aangeeft dit wel te kunnen. En denkt mee in oplossingen. Goede service en altijd een leenauto beschikbaar bij het maken van een onderhoudsbeurt.

Service
Matthijs van de Bovenkamp (Veenendaal)
29/10/2018
10

Alles was zoals afgesproken :correct-pluim

Service
Piet Dupuis (Veenendaal)
29/10/2018
10

Ik vind het een prettige zaak.

Service
Rijk van Rheenen (Zeist )
29/10/2018
10

Behalve de onderhoudsbeurt die prima is uitgevoerd, hebben de monteurs op mijn verzoek enkele lelijke krassen heel netjes weg gewerkt en dat niet in rekening gebracht. En dat noemen we TOP service.

Service
W. van der Meer (Veenendaal.)
29/10/2018
10

Uiterst te verden, alleen een kleine beurt wordt wel erg duur.

Service
Mevr van den Dikkenberg . (Veenendaal)
18/10/2018
9

Zeer goede service en altijd correct en prettig geholpen.

Service
Wim van Loon (Veenendaal)
18/10/2018
10

Kom reeds 32 jaar bij deze dealer. Afspraken worden nagekomen. Goede service. Deskundig en vriendelijk personeel.

Service
Dhr.A.Peek (Zevenaar)
17/10/2018
10

Zeer klantvriendelijk en zoeken altijd een oplossing , wat het ook is.

Service
E. Van der Burg-Meijering (Veenendaal)
17/10/2018
10

Ze zijn zeer klantvriendelijk en proberen alles te doen om het zo prettig mogelijk te maken voor de klant.

Service
Henk van de Haar (Veenendaal)
17/10/2018
9

Prettige dealer!

Verkoop
H.J.Beukenhost (Veenendaal )
17/10/2018
10

Vriendelijk personeel. En de koffie staat er altijd voor je klaar.

Service
H.J.C.Renssen (Arnhem)
17/10/2018
8

Prima garage,correcte communicatie en aardige mensen

Verkoop
J. Vijfschaft (Lunteren)
17/10/2018
10

Goede service.

Verkoop
Margaret schreuder (Veenendaal)
17/10/2018
10

Altijd goed en correct

Verkoop
Mevr. D. Viskoper
17/10/2018
9

Je voelt je thuis, en de mensen zijn in mijn ogen eerlijk, maar ken ze ook al jaren.

Service
Mevr. E.Bouman (Veenendaal)
17/10/2018
9

Ik ben zeer tevreden over deze dealer en kan het anderen ook aanbevelen.

Verkoop
W. van Hoeflaken (Veenendaal)
17/10/2018
10

Super goede service en een zeer klantvriendelijke manier van werken maken dit bedrijf al jarenlang tot een van de topdealers in Nederland.

Service
A. Wagensveld
11/10/2018
9

De professionele benadering naar haar klanten toe, vriendelijk personeel, kennis van zaken, je weet waar je aan toe bent.

Service
Cees van zwetselaar (Veenendaal)
11/10/2018
10

Goed en betrouwbaar personeel. Zeer goede service. Ben niet voor niets reeds 20 jaar klant.

Service
D. Bok
11/10/2018
10

Gastvrije ontvangst, vriendelijk personeel en niet opdringerig.

Service
Dhr. A.H. van Driel (Renswoude)
11/10/2018
1

De TSM-vinklijst is niet correct ingevuld waardoor ik geen vertrouwen heb in de juistheid van de andere afgevinkte werkzaamheden en hiermee het bedrijf voor mij niet goed overkomt, terwijl ik hier nieuwe klant ben.

Service
Dhr Bouwman
11/10/2018
10

Wordt netjes geholpen en vriendelijk en de monteur heeft zijn werk uitstekend gedaan De auto loopt als nieuw

Verkoop
Elly de Sain (Amerongen)
11/10/2018
10

prima service

Service
Enti (Veenendaal )
11/10/2018
10

Klantvriendelijk, zeer correct, kwaliteit, maar daar betaal je wel wat extra voor. Gratis leenauto. Gewoon goede service wat je mag verwachten van een dealer.

Verkoop
Freek van Tongeren (Wageningen )
11/10/2018
10

**** heeft enthousiast, vrolijk en eerlijk personeel, die alle vragen eerlijk en snel beantwoorden. Persoonlijke aandacht voor je situatie en hoe zij hierop kunnen inspringen is de belangrijkste reden voor me geweest om hier mijn nieuwe Prius te bestellen en te laten onderhouden.

Service
H G de Fockert (veenendaal)
11/10/2018
9

reeds 35 jaar prima ervaring met onze garage

Service
Heer Kees Morren (Lunteren)
11/10/2018
9

Doen wat ze beloven.

Service
Johan de Gier (Bunnik)
11/10/2018
10

Uitstekende dealer, goede service en zeer vriendelijk.

Service
Marco Dekker (Wijk bij Duurstede)
11/10/2018
8

1 service beurt netjes en correct uitgevoerd volgens het van te voren vermelde bedrag. Leen auto stond klaar Hiervan zijn alleen de brandstof kosten in rekening gebracht.

Service
MEVR.J H C A Bruggeman-van Rijswijk (Veenendaal)
11/10/2018
10

Zoals ik reeds zei:Ze zijn duidelijk; eerlijk; beleefd;denken mee en zijn absoluut NIET opdringerig;We zijn door-en-door tevreden en ook de garagemedewerkers zijn voorkomend en bijzonder behulpzaam!

Service
N. Kleiberg
11/10/2018
10

De jaren dat we bij van Gent zijn, zijn we altijd op vriendelijke nette, duidelijke en sympathieke wijze geholpen. Er werd altijd tijd voor je gemaakt.

Verkoop
Wildeman (Elst)
11/10/2018
10

Perfect van begin tot eind van de verkoop . Zeer goede samenwerking met de schade afdeling en met balie medewerkers .??

Service
A.Slot
05/10/2018
9

Buitengewone goede garage met goede service aandacht voor de klant

Verkoop
Bertha Steltenpool-Aalbers (Veenendaal)
05/10/2018
9

ontzettend aardig, gastvrij, informatief, geduldig en niet opdringerig.

Service
Dhr. Dick v.d. Scheur (Veenendaal)
05/10/2018
10

Al vele jaren tot volle tevredenheid klant bij v.Gent. Inmiddels heb ik met mijn gezin al 15 verschillende types Toyota's bij v.Gent gekocht.

Verkoop
Dhr W.Duijns (Wolfheze)
05/10/2018
10

Goed en eerlijk bedrijf, waar de klant nog koning is.Hoop er nog vele jaren te komen

Service
Dick van den Berg (Veenendaal)
05/10/2018
10

Professionele service. Klantvriendelijk. Duidelijk inzicht in de te verwachten kosten.

Service
Fam. Wallet
05/10/2018
10

Zeer goede service en vriendelijk personeel. Al meer dan 40 jaar zeer tevreden.

Service
IJzebrand Werkman (Ederveen)
05/10/2018
9

Prettige ontvangst, men doet wat men belooft.

Service
Mw. Linge
05/10/2018
9

Bij Toyota van Gent staan klantvriendelijkheid, professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel.

Service
Yvonne van den Brink (Veenendaal)
05/10/2018
10

Goede service

Verkoop
Arie Reedijk (Strijen)
02/10/2018
10

Uitstekende dealer, zeer vriendelijk en top service.

Service
M.G.van Laar-Roethof (Rhenen)
02/10/2018
10

Alles bij dit bedrijft klopt: de service, de klantvriendelijkheid, de deskundigheid etc. Een prettige en mooie koffietafel als je moet wachten.

Service
Ton (Leersum)
02/10/2018
9

Gewoon goed en vriendelijk.

Verkoop
W van Wijk (Wijk bij duurstede)
02/10/2018
9

Bijna een 10.

Service
Yvonne A.W. van Tricht (Wijk bij Duurstede)
28/09/2018
10

Het zijn tot op elk werkgebied zeer bekwame lieden.

Service
peter van breenen (arnhem)
26/09/2018
10

Top service en altijd vriendelijk, daarnaast geen klachten over de werkzaamheden.

Service
HC van Harten (Maarn)
25/09/2018
9

Reparatie direct uitgevoerd zonder afspraak vooraf.

Verkoop
Reinier van Reenen (Veenendaal)
25/09/2018
10

Zeer vriendelijke en deskundige medewerkers, goede hulp bij keuze voor de uiteindelijk bestelde auto. Informatievoorziening rond levertijden en aflevering waren prima. Topbedrijf wat mij betreft!

Service
Wil Weerd (Veenendaal )
25/09/2018
9

Een uitstekende en betrouwbare garage met een fraaie uitstraling en dito service én vriendelijk personeel!

Verkoop
Jan Mulder (Houten)
24/09/2018
10

Door de zeer vriendelijke en duidelijke verkoper ***

Service
R.Brouwer (Deventer)
24/09/2018
9

Correcte, accurate en juist informatie vooraf. Attenderen ruim op tijd een komende beurt/APK, zelfs per telefoon. Altijd telefonisch overleg over eventuele extra reparaties en kosten. Prettige medewerkers die zich aan afspraken houden. Eigenlijk gewoon een bedrijf die zijn klanten behandeld, zoals ze zelf waarschijnlijk ook als klant behandeld willen worden. TOP!

Service
Dhr. G.J.Scjolten
20/09/2018
9

Je wordt heel goed en vriendelijk te woord te staan en de werkzaamheden worden, zover ik kan nagaan , goed uitgevoerd. Één "min"puntje bij de koop van mijn auto is het gemiddelde brandstof verbruik wel erg hoog opgegeven en is echt niet haalbaar

Service
Kees de Haas (Lienden)
20/09/2018
10

Bij van Gent zeggen ze wat ze doen en doen ze wat ze zeggen!!

Service
Geruit Bosman
19/09/2018
9

Vriendelijk personeel en een goede service

Service
Henk van Veelen (Nunspeet)
19/09/2018
9

Gewoon goed met een goede naam.

Verkoop
J.J.Schilham (Odijk)
19/09/2018
9

zeer goede service en behandeling

Service
K. Beukenhorst (Veenendaal )
19/09/2018
9

Tevreden over alles

Service
Martin (Veenendaal )
19/09/2018
8

Vriendelijke en snelle service en met met verstand van zaken

Service
Meta Optendrees (Apeldoorn )
19/09/2018
10

Iedereen is enorm vriendelijk. Ze komen hun afspraken na. Vakmensen. Goede uitstraling van de gehele showroom.

Service
S van de Bovenkamp (veenendaal)
19/09/2018
10

service eerste klas.

Service
Ben van Ginkel (Veenendaal)
17/09/2018
8

zie eerdere bantwoording vragen

Service
A M Hol
13/09/2018
10

**** levert uitstekende service en was de eerste dealer die mij, een vrouw, fatsoenlijk te woord stond toen ik 11 jaar geleden een nieuwe Prius wilde aanschaffen.

Service
De heer Kuiters (Veenendaal)
13/09/2018
8

**** Veenendaal streeft naar leveren van kwaliteit. Hierdoor een goede en betrouwbare garage.

Service
Dhr van Steenis (52.0.2743.116)
13/09/2018
10

Bij aankoop zeer correct. Als oud verkoper vond ik het een goed idee, om waar ik binnen kwam voor een jonge 2e hands. Mij gevraagd werd of ik bezwaar had om een nieuwe geoffreerd te krijgen die ik kon gebruiken bij iedere auto die ik verder in mijn verdere zoektocht naar een jonge 2e gebruikte auto van ander merken en zo de voordelen en prijs vergelijk kon maken.Wat ook opviel het verschil in benadering van het personeel bij van gent en ander merken. Maar ook in mijn verder onderhandeling terug bij van Gent. uiteindelijk waren er naar ik aanneem 2 tevreden partijen

Service
F.A. Nijhuis (Veenendaal)
13/09/2018
10

Perfecte garage niets is hen teveel.

Service
Frans Tummers (Wijk bij Duurstede)
13/09/2018
10

Service en persoonlijke benadering

Service
Hanneke
13/09/2018
10

Bij *** wordt je altijd zeer goed geholpen, wordt er met je meegedacht en staat de klantgerichtheid hoog in het vaandel.

Service
John vd Brink (Veenendaal)
13/09/2018
10

Goede service, vriendelijke medewerkers en zeer behulpzaam en attent. Kom hier graag mijn auto brengen voor onderhoud.

Service
Marlies van Eerten
13/09/2018
9

Vanaf de eerste kennismaking tot nu toe ben ik een heel tevreden klant. Naast vakmensen op alle terreinen is iedereen vriendelijk en uitermate behulpzaam. Open en eerlijk, dus weet ik me ( of beter mijn toyota) in goede handen

Service
W. Schokker (Veenendaal)
13/09/2018
10

Prima dealer met medewerkers die je absoluut kunt vertrouwen

Service
Walter Houdijk (Veenendaal )
13/09/2018
10

Zeer klantvriendelijk en verzorgen de auto met alle respect. Tijdens het wachten ontbreekt er werkelijk aan niets. Van koffie of thee maar ook vers fruit kranten en een prima zithoek.

Service
C. Hoogendijk (Veenendaal)
06/09/2018
9

Vakkundig, vriendelijk en kostenbewust zijn alle medewerkers van van Gent. Receptiemedewerkers zijn ook zeer goed.

Service
Dik van Roekel (Ede)
06/09/2018
9

Ik vind de service perfect. Tevens is het personeel zeer klant vriendelijk. En ze houden zich aan de afspraken. Ga zo door.

Service
Mevr, Freericks (Leersum)
06/09/2018
10

de mensen zijn vriendelijk en altijd behulpzaam ook het bedrijf in *** Hek is geweldig.

Verkoop
Ad Beekenkamp (Veenendaal)
05/09/2018
8

Prettig zakendoen met een medewerker, wel jammer dat er standaard geen luxe kentekenplaten op een nieuwe auto worden geleverd.

Service
C. Hensen (Veenendaal)
05/09/2018
9

Een klant vriendelijke omgeving en niet opdringerig

Service
Piet Hopman (Amerongen)
05/09/2018
9

Goede ontvangst, correct geholpen en op tijd weer klaar, en er is koffie.

Service
Mevr. M.C . (Zoetermeer)
31/08/2018
9

Het feit dat ik sinds de aankoop van mijn yaris 5 jaar geleden, van uit Zoetermeer nog steeds elk jaarnaar Veenendaal rijd voor de jaarlijkse beurt zegt denk ik genoeg!

Service
Jos Voorbrood (Rosmalen )
29/08/2018
10

Autobedrijf van Gent is voor ieder aan te bevelen. Personeel is super vriendelijk, vakbekwaam en geeft eerlijke informatie. Ik woon in Rosmalen en kom al 5 jaar naar dit mooie bedrijf voor onderhoud. Zelfs mijn dochter is nu klant bij van Gent.

Service
Madeleine (Vollenhove)
29/08/2018
10

Omdat het een super goeie autodealer is met een super service

Service
A. Bruil (Heteren)
24/08/2018
10

Nette en correcte service, op tijd ingelicht over extra kosten.

Service
Rienke Valstar-Burghouts (Lunteren)
24/08/2018
9

Ik ben meer dan tevreden met deze garage betreffende het onderhoud, maar ook het zeer voorkomend en vriendelijk personeel.!Deze dealer beveel ik bij iedereen aan. Meer kan ik niet doen.

Service
Evert Weijman (Veenendaal)
23/08/2018
9

Gebr. van Gent Autobedrijf B.V. heeft mij al meer dan 33 jaar goede auto's verkocht en als er toch probleempjes waren mij altijd op een geweldige manier geholpen !De service bij dit bedrijf staat hoog in hun vaandel !

Service
mevr van leusden opperman (rhenen)
23/08/2018
10

uitstekende service en uiters klant vriendelijk wij komen er graag

Service
Cok den Breejen (Barneveld)
22/08/2018
10

Plezierige sfeer, vriendelijk personeel. Goede informatie.

Service
Dick
22/08/2018
10

Goede service, prima geholpen door vriendelijke medewerkers.

Service
Dirk van Deelen sr (Veenendaal)
22/08/2018
10

van Gent autobedrijf is een zeer klantvriendelijk bedrijf welk meedenkt en adviseert indien nodig , maar ook eerlijk is over eventuele aankoop van een andere auto

Service
Fam ACHD (Veenendaal)
22/08/2018
10

Elke keer de fijne behandeling en goede service maken het fijn om daar vaste klant te zijn, los van de uitstekende auto ;-)

Verkoop
Has Hellegering (Wageningen)
22/08/2018
10

Ben al vele jaren zeer tevreden met de klantvriendelijkheid en de goede service.Zijn ook zeer goed voorgelicht i.v.m. onze aanschaf van een privat lease Toyota Aygo.

Service
John ditewig (Veenendaal)
22/08/2018
10

Fijne garage

Service
Piet Wijnen (Amerongen )
22/08/2018
10

fijne mensen, goede service en een prima auto!

Service
RJV
22/08/2018
10

Uitstekende garage met zeer vriendelijk en terzake kundig personeel

Service
Henk Nieboer (Woudenberg)
20/08/2018
10

Al vele jaren zeer goede dealer die klantgericht is.

Service
Henk Top (Ede)
20/08/2018
10

Autobedrijf van Gent is een hele goede dealer, die op alle punten hoog scoort. Met name kwaliteit, vriendelijkheid en aandacht voor de klant.

Service
Reijer Demoet (Veenendaal)
20/08/2018
9

Mooie schone Garage, orde netheid ook in de showroom,vriendelijk en correct personeel.

Service
Deko Sign (Veenendaal)
17/08/2018
8

Vriendelijke service, duidelijke prijzen, redelijke periode voor een afspraak gemaakt kon worden.

Service
Dhr. H. Meijers
17/08/2018
10

Een onderhoudsbeurt en APK wordt compleet volgens afspraak uitgevoerd. Mocht er iets onverwachts bijkomen (iets is ernstig versleten b.v.) wordt voordat men iets vervangt contact opgenomen om te vragen of het vervangen moet worden en wat de meerkosten dan zullen zijn. Je weet vooraf wat op de factuur zal staan.

Verkoop
Joanita van Dam (Ede)
17/08/2018
10

Goede service en aardig personeel.

Service
R.K. van der Velde
17/08/2018
10

Ben al bijna 30 jaar een tevreden klant bij van Gent Veenendaal . Zowel de aankoop en inruil van auto's, alsmede het onderhoudprobleemloos

Verkoop
dhr. A. van Reenen (Veenendaal)
15/08/2018
10

Dit familiebedrijf is een prima dealer met perfecte service en klantvriendelijke medewerkers. We zijn niet voor niets al ruim 40 jaar klant....

Service
dhr. K.
15/08/2018
9

goed geholpen, volledig volgens afspraak, snelle en vakkundige informatie verstrekking, prettig behandeld (zelfs op de warmste dag van het jaar met een balietemperatuur van 30 graden !!)

Verkoop
Dhr. V. Dalsen (Veenendaal)
15/08/2018
9

Professioneel, volgens het boekje zonder dat het routine lijkt voor klant. Het klopt allemaal.

Service
Dorien westerhof (Bennekom)
15/08/2018
9

gewoon een prettige zaak,je wordt altyd vriendelijk geholpen.

Service
ferd thijssens (ijmuiden)
15/08/2018
10

afspraken worden altijd nagekomen verder ben ik super te vrede over de behandeling

Service
Hans G. Buijze (Watergang)
15/08/2018
10

Vakkundig en vriendelijk personeel,prettige en nette wachtruimte ruimschoots een 10 waard.

Service
Hans van de Haar (Driebergen )
15/08/2018
10

Alles klopt

Service
Henk Verschoor (Vianen)
15/08/2018
9

Ik ben prima tevreden.Ik word altijd goed en vriendelijk geholpen bij de receptie.Onderhoud en eventuele reparatie zijn goed gedaan.Dit ondanks de auto al 260.000 km heeft gereden!

Service
J.Brink (Veenendaal)
15/08/2018
8

Door de grote van de garage en de verkopen is alles vanzelfsprekend wat kosten betreft. Zonder blikken of blozen verteld men je de kosten. van oa reparatie en kosten wat ik al jaren mis is meedenken met de klant .

Service
K. Helle (Ede)
15/08/2018
9

Een goede betrouwbare garage, met vriendelijk behulpzaam personeel

Verkoop
mevr Mook (Elst)
15/08/2018
8

Vriendelijke, deskundige advies. Ze nemen de tijd voor je.

Service
Peter van den Berg (Veenendaal)
10/08/2018
9

Al jaren klacht bij deze dealer. Meerdere Toyota modellen gereden. Service altijd goed en deskundige reparaties indien nodig. Vriendelijk personeel. Bedrijf heeft een uitstraling van je hoort erbij. Wat mij opvalt als klant is dat je de vertrouwde gezichten ziet bij deze dealer, bij de receptie, verkoop en werkplaats. Dat geeft mij het gevoel dat de werknemers het zelfde gevoel hebben als ik. Dat ze graag bij deze dealer komen en werken.

Service
Aaldert Scherrenburg (Woudenberg)
08/08/2018
10

omdat altijd alles klopt wat betreft afspraken en de prijs van onderhouds beurten ik heb nooit klachten

Service
J.M. Meijers (Werkhoven)
08/08/2018
10

Vriendelijke en correcte behandeling.

Service
M wagensveld - (Veenendaal)
08/08/2018
10

Omdat het een prettig bedrijf is

Service
Mevr. C. Gadella-Schuddeboom (Veenendaal)
08/08/2018
10

De gebroeders van Gent in Veenendaal zijn een klasse bedrijf met een uitstekende service, uiterst vriendelijk personeel en een grote kennis van zaken. Wij hebben in al die jaren nooit een klacht gehad.

Service
Mr.R.Ramsewaksing (Veenendaal)
08/08/2018
10

goede service,duidelijke prijsafspraak

Service
Rijk van de Scheur (Veenendaal)
08/08/2018
10

absoluut top garage

Service
W van de Pol (Elst utr)
08/08/2018
10

Toyota van Gent te Veenendaal, is een bedrijf dat op hoog niveau presteert.De professionele uitstraling, samen met vriendelijkheid en eerlijkheid, maakt dit bedrijf zeer positief.

Service
Wilma van Ravenswaaij (Veenendaal)
08/08/2018
10

Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Altijd goed op de hoogte van de nieuwste snufjes en technologieën. Goede service. Bij pech is er binnen een half uur iemand aanwezig.

Service
Wim Dijkman en Ellis Hoffland (Werkhoven)
08/08/2018
10

Een garage waar je als koning wordt behandeld, waar je zelf beslist over de uitgaven die je doet, waar mensen trots zijn op hun vak, waar je alle medewerking krijgt voor vervangend vervoer e.d. Kortom, aan alles wordt gedacht.

Service
Wim Radt (Veenendaal)
08/08/2018
10

Niets op deze garage aan te merken, duidelijk, eerlijk en betrouwbaar.

Service
Mevr. L.GRevesteyn (Veenendaal.)
07/08/2018
10

Alles loopt precies volgens afspraken.altijjd netjes op tijd. Auto wordt gewassen afgeleverd.

Verkoop
Monique van Beek (Veenendaal)
07/08/2018
10

Fijne mensen, zeer klantvriendelijk, niet opdringerig en duidelijk

Service
mevr. m. preusterink-van hardeveld (veenendaal)
03/08/2018
9

Wat is het fijn om te ervaren dat een zakelijk bedrijf ook oog heeft voor de mens die in de auto rijdt.

Service
Willem van Rossum
03/08/2018
9

Goede service. Betrouwbaar. Meerwerk gaat altijd in overleg. Tarieven vind ik wel.aan de.hoge kant.

Service
H van den Berg (Veenendaal )
02/08/2018
9

Netjes goede service

Service
A. Elsinghorst
01/08/2018
9

Toyota van Gent geeft uitstekende service, zoals het een goede zaak betaamt.Uiterst vriendelijke en correcte bejegening, grote bereidheid mee te denken bij vragen/ problemen.Alle afspraken worden correct uitgevoerd, in alle geledingen.

Service
adrie laamers (Veenendaal)
01/08/2018
10

Als jaren lang bij deze Dealer vaste klant moet ik zeggen dat het aan niets ontbreekt, denk maar eens aan inruil meestal heeft hij de offerte al klaar en is het meteen voor elkaar.

Service
Bert van Leeuwen (Veenendaal)
01/08/2018
10

Uitstekend bedrijf, prima service. Naast het feit dat Toyota een uitstekend automerk is, is het contact met de klant onderscheidend!

Service
Dhr Gerrit Oosterveld (Veenendaal. )
01/08/2018
10

Komen hun beloftes na. Je weet waar je aan toe bent.

Service
Dhr J.Naber (Amerongen)
01/08/2018
9

Auto werd ongevraagd grondig gewassen ,stel dat zeer op prijs

Service
Dhr. P.A. Schreuders
01/08/2018
9

Ik voel me daar welkom en men is altijd reuze vriendelijk. Men geeft ook zeer goede service! Zeer zeker een aanbeveling waard!

Service
Eep van Laar (Veenendaal)
01/08/2018
10

Perfecte service, vriendelijk en kundig personeel. Ben al tevreden klant sinds 1974 en dat zegt genoeg.

Verkoop
jan hasenaar (driebergen)
01/08/2018
10

vriendelijk en behulpzaam/kundig personeel de totale inrichting van het bedrijf geeft een zeer betrouwbare indruk

Service
J.C. van Gent (Veenendaal)
01/08/2018
9

Vakkundig vriendelijk en zeer net autobedrijf!!!

Service
Roos van den Heuvel
01/08/2018
9

Goede service en meedenkend personeel. Een kwastje verf, arbeidsloon nieuwe ruitenwisser waren gratis.

Service
Theo van den Hof
01/08/2018
10

Vriendelijke mensen uitstekende service en vakmanschap. zeer klantvriendelijk.

Service
Wisselo (Rhenen )
01/08/2018
9

Een 9 is uitmuntend een 10 vind ik overdreven .

Service
H. Feijth (Rhenen)
31/07/2018
10

klantvriendelijk, service gericht, schoon, snelle handeling bij problemen

Service
Mevr Woltjer (Veenendaal)
31/07/2018
9

Correct en betrouwbaar

Service
dhr. K Kammenga (Veenendaal)
30/07/2018
10

Dealer van Gent is een fijne , betrouwbare professionele dealer. Deze dealer zou ik eenieder aanbevelen. Ik vind het heel knap hoe ze het zeer hoge niveau vast houden en toch op kleine punten zich nog steeds verder verbeteren in hun organisatie. Ga zo door.

Service
Carol Dohmen (Austerlitz)
25/07/2018
10

De service is uitstekend, uitleg helder. Het bedrijf houdt rekening met wensen en verzoeken van ons als klant. Bij extra onvoorziene kosten wordt er eerst contact gezocht, geen verrassingen.

Service
E.Kouwenhoven (Veenendaal)
25/07/2018
9

Klantvriendelijk bedrijf waar je persoonlijk en goed geholpen wordt

Service
Henk van de Haar (Veenendaal)
25/07/2018
10

Vriendelijk en kundig personeel

Service
J Schoonderbeek (LUNTEREN)
25/07/2018
10

Behulpzaam en vriendelijk

Service
J.Taal-Blok (Renswoude)
25/07/2018
10

Zeer tevreden over deze zaak.

Service
W.Schmidt
25/07/2018
10

Professioneel, netjes en aardig personeel; zeer goede service!

Service
Yvonne Cloo (Veenendaal)
25/07/2018
10

We rijden al ruim 30 jaar met volle tevredenheid Toyota en van die 30 jaar komen we al meer dan 25 jaar bij garage Van Gent. Ik heb in al die jaren nog nooit over een andere dealer gedacht. Ik voel me daar niet behandelt al klant, maar als vriend. Het maakt voor hun niet uit of je nu een oude of een nieuwe auto rijdt, de behandeling blijft hetzelfde.

Service
JH van Hardeveld (Veenendaal)
19/07/2018
10

je word netjes en correct geholpen en de werkzaamheden worden goed gedaan.

Service
Fred van F
18/07/2018
8

Afspraken nakomen en geen vervangingen toepassen als dit niet is afgesproken. Laatste keer werd ik gebeld dat er achterbanden vervangen moesten worden terwijl een halve maand daarvoor, bij zomer/winterwissel de andere banden waren vervangen. Tevens zou er een interieurfi.ter vervangen moeten worden die een half jaar daarvoor ook al vervangen was. Dus hier maar niet op ingegaan. Vreemd.

Service
J de Gooijer (Veenendaal)
18/07/2018
10

Altijd prettig contact met het personeel en de directie gehad.en wat ook heel fijn is als je in de showroom bent dat er altijd wel iemand is die na je toe komt en naar je wensen vraagt.

Service
Martien Schot (Veenendaal)
18/07/2018
8

Betrouwbaar

Service
Mees de Man (Woudenberg)
18/07/2018
9

Zij lijken mij zeer betrouwbaar en heb na ruim 30 jaar nog nooit het tegendeel gemerkt.Een keer klachten gehad wat binnen een uur naar volle tevredenheid werd opgelost.

Service
mevr budding (ede)
18/07/2018
9

het is een fijn bedrijf. vriendelijke en behulpzame mensen

Service
Paul Bierens
18/07/2018
10

Ze zijn vriendelijk werken snel goede service en denken met je mee

Service
Rein Boverhuis (Zeist)
18/07/2018
9

Garage die de service hoog in het vaandel heeft. Prima afspraken gemaakt die ook zijn nagekomen. Vriendelijk en voorkomend en ook deskundig personeel.

Service
R.a.m. Nieuwenhuizen (Maarssen)
17/07/2018
10

Wij komen al jaren bij deze dealer Gebr van Gent in veenendaal en worden altijd zeer vriendelijk geholpen door al het personeel hoop daar graag terug te mogen komen.

Service
Oscar Smak
13/07/2018
9

Een betrouwbare dealer met een goede reputatie. Zeer klantvriendelijk.

Service
A.R.Bijkerk
12/07/2018
9

Degelijk bedrijf en vriendelijk geholpen.

Service
Ben de Haas (Pijnacker)
12/07/2018
9

Perfect en vriendelijk geholpen

Verkoop
H. Zieleman (Leersum)
12/07/2018
10

Bij Gebr.van Gent wordt ik niet als een (klant) nummer behandeld, maar gewoon als een klant. De medewerkers nemen alle tijd voor je, dit geeft mij goed vertouwen indien ik hulp nodig heb met mijn auto

Service
henk v d waedrt (overberg)
12/07/2018
8

zie voorgaande

Service
A. van de Weerd (Veenenedaal)
11/07/2018
9

Prima bedrijf met uitstekende service.

Service
Fam. R.C.Gaasbeek (Renswoude )
11/07/2018
10

Zeer tevreden en prima dealer

Service
GT VAN HAEFTEN (Amersfoort)
11/07/2018
10

Keurige service en altijd klaar staan voor de klant!

Service
H.J. de Jong (Veenendaal)
11/07/2018
9

IK ben tevreden met deze TOYOTA-dealer, echter......: Ik heb 5 1/2 jaar < deze Prius Plug in gekocht met de gedachte na een aantal jaren een VOLLEDIG elektrische auto te gaan kopen. Ik had gedacht dat TOYOTA dat nu wel ontwikkeld zou hebben. Maar voor een volledig elektrische auto moet is dus nu vertrekken naar bv. Opel ( Ampera).

Service
J.Veenbrink (Veenendaal)
11/07/2018
10

Perfecte service en zeer vriendelijk personeel!

Service
K. Vernooy (Cothen)
11/07/2018
9

Het is een bedrijf met dienstverlening en kwaliteit hoog in het vaandel.

Service
Mevr.Beijer (Veenendaal)
11/07/2018
9

Ze verdienen een 10! Maar ze moeten altijd een uitdaging overhouden, vandaar een 9.

Service
Wim Gaasbeek (Elst (gld))
11/07/2018
10

Erg vriendelijk en deskundig personeel zonder extra verassingen op de rekening

Service
J Diepeveen (Rhenen )
10/07/2018
10

Altijd een welkom gevoel Vriendelijkheid en hoge service

Service
Dhr A van Hal (Veenendaal)
09/07/2018
10

Prima service

Service
Dhr Stijn (Leersum)
09/07/2018
10

Vriendelijke mensen denken met je mee

Service
Wim Meissner (Bennekom)
09/07/2018
10

Prima service

Service
A.H.Hekkelman (Bennekom)
04/07/2018
10

Het was een moeilijk probleem wat snel is verholpen

Service
Weijers (Veenendaal)
04/07/2018
10

Fijne garage en werknemers ze geven alleen wring geld voor een auto bij inruil. Bij extra geld voor inruil klets Toyota uit haar nek. Geef dan werkelijk de waarde plus extra . Waarschijnlijk denkt de importeur dat de cliënten niet goed wijs zijn

Verkoop
h
02/07/2018
10

vertrouwen

Service
Jules Scholten (Wageningen)
02/07/2018
10

Gebroeders Van Gent hebben een perfect bedrijf met professionele, vriendelijke en efficiënte service.De wachtruimte is prima verzorgd met leestafel, wifi, dranken en fruit. Al jaren lang bieden zij top-service voor een automerk dat tot de beste in de wereld behoort. Met andere woorden een tien!

Service
Koster, A (Veenendaal)
02/07/2018
9

Behandeling bij Gebr. van Gent is altijd optimaal

Service
Dhr. K. Scheerhoorn (Veenendaal)
28/06/2018
10

Toyota is een fijn merk. Toyota van Gent Veenendaal heeft fijne medewerkers die hun vak verstaan. Geen poespas, niet er omheen draaien en ook zeker niet met de bedoeling aan je te kunnen verdienen. Alleen maar met de beste bedoelingen om service te verlenen!

Service
G.G.M.Westerbeek (Achterveld)
28/06/2018
9

Ik ben al 24 jaar een tevreden klant.

Service
H.Boeve (Leersum)
27/06/2018
10

Zeer prettig geholpen

Service
Heinie van Beek (Overberg)
27/06/2018
9

Zijn zeer correct en beleeft , goede service.

Service
J. Albers (Wageningen)
27/06/2018
10

Toyota is een betrouwbaar auto merk, mijn jarenlange ervaring met van Gent is dat het een betrouwbare en meer dan een voortreffelijke Toyota dealer is. Bovendien is er voldoende persoonlijke aandacht. Dit alles bij elkaar maakt het tot een ideaal plaatje.

Service
Jacco en Wilma Kolstein. (Amerongen)
27/06/2018
9

Het is een eerlijke en betrouwbare dealer en kennen je persoonlijk. De gemaakte afspraken komen ze altijd na en niets is ze te veel.

Service
Mevr. P. Nieuwland (Maarn)
27/06/2018
10

Al het personeel is beleefd en geduldig. Nooit klachten over de werkzaamheden. De sfeer is goed. Ik wacht met plezier in de wachtruimte.

Service
Mevrouw IJdema (Bloemendaal)
27/06/2018
10

Er werken erg aardige en kundige mensen. Je komt nooit voor verrassingen want alles wordt besproken en eigenlijk heb ik alleen de service beurten en laat de auto me nooit in de steek. Een heerlijk en veilig gevoel als je zo op het onderhoud en op je auto vertrouwen kan.

Service
Ton Knobbout
27/06/2018
9

Goede service, vriendelijke en vakbekwame staf

Verkoop
V. van Dongen (Arnhem)
27/06/2018
10

Goede service, persoonlijke aandacht, klant is koning

Service
Wim ter Haar (Veenendaal )
27/06/2018
10

Toyota van Gent doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Geen chagrijnig gezocht te zien en dat is altijd zo. Gewoon een top garage.

Service
Mevr. Elbertsen (Barneveld)
22/06/2018
10

een garage met een goede service, vriendelijk personeel met oog voor de klant en een nette showroom

Service
Everdien van Veldhuizen
21/06/2018
10

Betrouwbaar , goede service en vriendelijke medewerkenden .

Service
Hr en Mevr. Keur
21/06/2018
9

Gebr.van Gent is een super fijne garage en heel aardig personeel heel klant vriendelijk

Service
dhr geru gradussen (druten)
20/06/2018
10

omdat ze zo goed zijn

Service
Ed McGhee (Amersfoort )
20/06/2018
10

Prettige bedrijf met professioneel personeel en uitstekende service en kwaliteit

Service
fam veldhuizen (Overberg)
20/06/2018
10

goede curves vriendelijk personeel

Service
Henk van Noort (Barneveld)
20/06/2018
10

Een bedrijf waar je Toyota in goede handen is. Duidelijke afspraken die ook worden nagekomen.

Service
Henk van Rijswijk (Rhenen)
20/06/2018
9

Een 9 is voor mij het hoogste dat ik geef. Er is altijd wel wat te verbeteren.

Service
J.J.v. Hof (Barneveld)
20/06/2018
10

Al het personeel is gericht op het tevreden stellen van de klant.Men zoekt zeer correct naar oplossingen van alle vragen en doen wat ze beloven.ook als ik met een klein mankement onverwacht voor de deur sta.!!!!!!!

Service
Marco (Zoetermeer)
20/06/2018
9

Zeer klantgericht personeel. Snelle respons op vragen en open communicatie

Service
R Speelziek (Ede)
20/06/2018
10

Zeer fijn bedrijf goede service, grote vakbekwaamheid en zeker een bedrijf waar je geen nummer bent, maar waar iedereen je kent

Service
W.J.Wiegers
20/06/2018
9

omdat ik correct word geholpen.

Service
HP Engel
18/06/2018
10

Een topgarage, prima kwaliteit en service en ontzettend aardige, hulpvaardige, kundige en eerlijke medewerkers en medewerksters!!!!!

Service
dhr. H.A.Vooijs (Veenendaal)
14/06/2018
9

uitstekend bedrijf met goede service

Service
Albert Olde Daalhuis (Randwijk)
13/06/2018
10

Ik heb mijn Land Cruise nu ca. 4 jaar en ben over zowel de levering als het onderhoud zeer tevreden.

Service
Els May
13/06/2018
8

Prettig bedrijf met kundig en beleefd personeel. Ik voel me er "thuis". En het autootje ook!

Service
Gerard Doesburg (IJsselstein)
13/06/2018
9

Goede service vriendelijke mensen en netjes geholpen.

Service
G.F.L Holthaus (Rhenen)
13/06/2018
10

Geen gezeur en altijd een open deur

Service
Je jansen (Voorthuizen )
13/06/2018
10

Vriendelijk meelevend afspraken na komen

Service
Ton van der Ree (Veenendaal)
13/06/2018
9

Betrouwbaar

Service
Henk Breukels (Veenendaal)
06/06/2018
9

Ik kom al jaren bij deze dealer en ik heb nog nooit een klacht gehad.

Service
Kees van de Dood (Wijk bij Duurstede)
06/06/2018
10

absoluut vertrouwen. betrouwbaar dus.

Service
Henny van Brakel (Rhenen)
01/06/2018
10

Vriendelijk en gastvrije ontvangst. Vooraf netjes een kostenopgave gekregen en deze kwam precies overeen. Auto kreeg ik netjes gewassen weer terug.

Verkoop
Nianka Sakkers
01/06/2018
10

Service en communicatie (Y)

Service
Van der plas m (Maarsbergen )
01/06/2018
9

Het is goed

Service
Avi Tzafrir
30/05/2018
10

Goede serviceNetjesBehulpzaamGeduldige mensenEerlijk

Service
Karel Lkroeze (Leiden)
29/05/2018
9

Mooi en vriendelijk opgezet. Kan alles vinden. Overzichtelijk.

Service
Sonja Tienstra (Rhenen)
29/05/2018
9

Al jaren mijn garage met deskundige en vriendelijke medewerkers.Bovendien is garage Gebr. van Gent een heel betrouwbare garage.

Service
Dhr.. van Leeuwen (Cothen)
28/05/2018
8

nogmaals altijd zeer correct geholpen,ook bij auto problemen

Service
Dhr. L.Jansen (Woudenberg)
24/05/2018
10

Snel en prettig geholpen

Verkoop
D.M. Rothuis (Veenendaal )
24/05/2018
8

Zeer klantvriendelijk

Service
G D J Kraaij (Veenendaal)
24/05/2018
9

Vakkundige eerlijke en vriendelijke benadering van hun klanten

Service
Gustaaf Keizer (Veenendaal)
24/05/2018
9

Vriendelijke medewerkers die met de klant meedenken en goed adviseren

Service
J. Beerten (Veenendaal)
24/05/2018
10

De service en klantgerichtheid is hier al vele jaren helemaal in orde. Ik kom hier al meer dan 15 jaar en ben altijd accuraat geholpen en men denkt mee bij evt complicaties. Ik rij een Toyota en een Mercedes en beide zijn hier in onderhoud. Aanrader voor iedereen.

Service
Jan van Leeuwen (Lunteren)
24/05/2018
10

Altijd perfect, alles fijn geregeld. Helemaal tevreden

Verkoop
mevr. Beijer.
24/05/2018
10

zeer behulpzaam en fijn te woord gestaan door alle medewerkers van autobedrijf van gent.

Service
Teus Bleijenberg (Rhenen)
24/05/2018
10

Klant vriendelijk/klantgericht. Afspraken worden nagekomen. Bij meer kosten of onvoorziene zaken word eerst overleg gepleegd, en een passende oplossing gezocht. Netheid in en om het gehele bedrijf. Vriendelijkheid personeel

Service
W.Timmermans (Veenendaal)
24/05/2018
9

net iets beter dan goed is goed en dat maakt het een goede garage

Verkoop
Arie Reedijk (Strijen)
23/05/2018
10

Ontzettend klantvriendelijk uitstekende service.

Verkoop
O. Kuiper
23/05/2018
7

Vriendelijk leerpunt is logistiek van closing The deal en aflevering beter af te stemmen.

Service
R de Leeuw (Veenendaal)
23/05/2018
9

Omdat het heel vriendelijk personeel is, je weet waar je aan toe bent, gewoon prima service.

Service
Willy van Ree (Amerongen)
17/05/2018
9

Omdat de medewerkers beleefd en vriendelijk zijn. Daarnaast als je op he auto wacht, hebben ze een fijn zitje met genoeg tijdschriften en heerlijke koffie of thee. En er wordt zelfs fruit aangeboden.

Service
G.R.M. Schoonhoven (Veenendaal)
16/05/2018
9

Goede en snelle service

Service
J. Roosendaal (Veenendaal)
16/05/2018
10

Klantvriendelijk, servicegericht, vlot en volledig geholpen naar wens. Alleen de auto vertoonde nog wat vuil na het wassen (dat is ook het enige minpuntje).

Service
j. severin (veenendaal)
16/05/2018
9

Uitstekende organisatie met duidelijke afspraken en prima werk.

Service
Jan Kruidenier (Appelscha (voorheen Veenendaal)
16/05/2018
10

Uitstekende garage:-deskundig en servicegericht personeel-prettige wachtruimte-afgesproken beurt was op tijd klaar-leenfiets beschikbaar-met schoongewassen auto naar ??Een heel tevreden klant

Service
Joop Kreeft (Veenendaal )
16/05/2018
10

Prima service en vriendelijke medewerkers

Service
Lha roest (Barneveld)
16/05/2018
8

Als ik belt Staan ze altijd klaar en mijn en ikkan die rek komen

Verkoop
Mevr IF Vink (Zeist)
16/05/2018
10

Wij hebben al een nieuwe verso wij kopen altijd nieuw Deze hebben voor mijzelf gekocht als extra auto Hiervoor had ik een cuore als tweede autoBij van Gent is de klant nog koningWat een geweldig bedrijf!

Service
M.Went (Oosterbeek)
16/05/2018
10

zeer tevreden over alles.

Service
Sophie (Renswoude)
16/05/2018
9

Vriendlijk, eerlijk en kundig personeel dat is ook precies wat een klant graag wil en Toyota v Gent heeft dat en straalt dat uit. Op tijd weten wat de kosten zullen zijn en bij hoger uitkomende kosten nemen ze contact met je op, erg prettig!

Verkoop
Geertje en Gerard Smak (Purmerend)
14/05/2018
10

Top verkoper, en alles daar relaxed en vakkundig.
We komen uit Purmerend, maar blijven zeker daar komen voor het onderhoud van onze Land cruiser.

Service
C. Vermeulen (Doorn)
09/05/2018
10

Alles klopt en is goed.

Service
H Veldhuysen (Veenendaal)
09/05/2018
10

altijd goed en de service prima . Vriendelijk personeel en goede prijsafspraken.

Service
Hein v. Dreven (Rhenen )
09/05/2018
10

Altijd eerlijk,goed en vriendelijk geholpen. Zeer goede service.

Service
J. Schelling. (Veenendaal.)
09/05/2018
8

De ontvangst bij de receptie is altijd vriendelijk en belangstellend. De mensen daar luisteren goed en de uitvoering is prima!

Service
J.J. van Beveren (Wageningen)
09/05/2018
10

Vriendelijk en deskundig personeel.Al jarenlang naar volle tevredenheid klant bij van Gent Veenendaal.

Service
rob van den berg (amersfoort)
09/05/2018
9

al jaren klant en nog steeds zeer tevreden

Service
Wim Budding (Veenendaal)
09/05/2018
10

Van Gent: een dealer die achter zijn product en klanten staat en dat voor elk moment.

Verkoop
Dhr.T.R Wegh
08/05/2018
10

ik ben zeer tevreden over Gebr, van Gent

Service
Dhr. R. van Laar (Veenendaal)
04/05/2018
10

Klantvriendelijkheid en goede en betrouwbare service. Er wordt altijd gevraagd of er nog iets bijzonders is met de auto, zodat je zeker weet dat je jouw auto in top conditie terugkrijgt. Ik ben zeer tevreden en hoop nog jaren klant te blijven.

Service
Johan Vlug (Amsterdam)
04/05/2018
9

Al vele jaren lang een zeer betrouwbaar en vriendelijk adres, waar je altijd geholpen wordt.

Service
Dhr Van Geffen
02/05/2018
8

Hele fijne garage met erg vriendelijk personeel en goede service. Vooral de Van Gent pas is een toegevoegde waarde.

Service
Doornbos (Veenendaal)
02/05/2018
9

Al 40 jaar Toyota-rijder. Tot volle tevredenheid over merk en dealer.

Service
G Dorrestijn
02/05/2018
10

zeer te vreden

Service
Mevr. W.Verweij (Wageningen)
02/05/2018
9

Kocht een jaar geleden de Toyota . Werd bijzonder klant-en mensgericht, informatief en hulpvaardig te woord gestaan. Ook de service en afhandeling was heel fijn, tot in detail geregeld.

Service
Mw. Salomons (Veenendaal)
30/04/2018
10

schone werplek en wachtruimte.

Service
Markus (Doorn)
26/04/2018
10

Uiterst vriendelijk personeelMen denkt ook actief mee aan goedkope oplossingen

Verkoop
Mevr. W.J. Putz-ter Avest
26/04/2018
10

Omdat ik vind dat ik op een zeer professionele en vriendelijke wijze behandeld ben.

Service
Dhr. G.Rieken (Groesbeek)
25/04/2018
10

Prima personeel. Je wordt vriendelijk ontvangen en de koffie staat klaar. Ook met vragen kun je goed terecht.

Service
Dhr K.P.Hartman (Rhenen)
25/04/2018
8

Goede ervaringen

Service
Frank Foppen (Overberg )
25/04/2018
10

Klantvriendelijk personeel en is niks te veel om te helpen.en denken alleen in oplossingen.

Service
J. de Vries (Veenendaal)
25/04/2018
10

Een zeer betrouwbare garage.

Service
Jack Duijf (Overberg)
25/04/2018
9

Top service.Enige minpuntje: Je moet RUIM van tevoren een afspraak maken. Zelf moest ik voor eek kleine beurt 4 weken wachten !

Service
Jan Kuiper (Tiel)
25/04/2018
10

Professioneel en zeer klantvriendelijk bedrijf.

Service
jan van daalen (veenendaal)
25/04/2018
9

wij zijn zeer tevreden hoe je daar als klant en mens word behandeld geweldig

Service
Mevr. De Graaff (Geldermalsen )
25/04/2018
8

Vriendelijk personeel, garage met goede vakkenis

Service
Mevr. G. C.van Roekel (Veenendaal)
25/04/2018
10

Het is een bijzonder klantvriendelijk bedrijf, goede service!!!!! Men kent me!!!

Service
Vronie Mous (Rhenen)
23/04/2018
9

Een vertrouwd en klantvriendelijk bedrijf

Verkoop
Dhr J van Ginkel (Lunteren)
20/04/2018
10

hier kom je voor de persoonlijke behandeleling' altijd behulpzaam en vriendelijk en goed advies

Verkoop
H Randewijk (Kesteren)
20/04/2018
9

Gemoedelijk en behulpzaam.

Service
J.Jumelet
19/04/2018
10

Prettige mensen, ga hier graag naar toe voor het onderhoud aan onze auto

Service
Ad van Alem (Tiel)
18/04/2018
10

Bij aankoop in mei 2017 zijn wij heel netjes en vriendelijk geholpen. De vertegenwoordiger dacht met ons mee i.v.m. onze speciale wensen. Niet opdringerig, onze keus werd gerespecteerd. Niets dan lof. Ook bij aflevering (onthulling!!), nalevering accessoires en later bij bandenwissel. Uitgevoerde beurt in maart 2018 ook een goede ervaring m.n. de terugkoppeling bij boeking via de website en de afhandeling bij de receptie. Een garagebedrijf dat wij iedereen kunnen aanbevelen.

Service
Arie Pellicaan (Veenendaal)
18/04/2018
10

Een autobedrijf, waar je nog echt klant bent. Hier voel je je gelijk thuis.

Service
Dhr.M.Bruinzeel (Leersum)
18/04/2018
9

Op alle fronten een uitstekende garage!

Service
Dr. Kees Vernooij (Cothen)
18/04/2018
9

Een prettige omgang met klanten en een effectieve dienstverlening.

Service
Familie Piek (Vlaardingen)
18/04/2018
10

Fijne nette garage.Goede ontvangst.Goed personeel.Goede service.

Service
Gerda van Hunnik (Veenendaal)
18/04/2018
9

Prettige en betrouwbare garage, vriendelijk personeel

Service
H.J.van der Worp
18/04/2018
10

Prettige bejegening, deskundig personeel, goede uitleg en informatie

Service
J.F Scheermeijer v/d Horst (Veenendaal)
18/04/2018
10

Het is de beste garage die ik ken.

Service
Joop breeschoten (Renswoude)
18/04/2018
10

Prima

Service
mevr e.vreugdenhil (rhenen)
18/04/2018
9

goede serviceopenheidmet name*** zij nemen je serieus luisteren nemen de tijd

Service
Mevr. MJ Verschuren (Veenendaal)
18/04/2018
10

Accuraat, komen afspraken na alsmede prijsopgave. Vriendelijk, klantgericht.

Service
M.W.P, Hoogerwaard
18/04/2018
10

Omdat ze dat verdienen

Service
R Bijl (Veenendaal)
18/04/2018
10

De algehele indruk van de balie , showroom , medewerkers en de benadering naar de klant is zeer prettig te ervaren.

Service
Drs. W.Kok (v)
16/04/2018
10

prima bedrijf

Verkoop
Dhr. H.B. Plas (Rhenen)
12/04/2018
10

Een zeer prettige garage, waar het goed zaken doen is, voor een mooi " Japan's " product.

Verkoop
René Jansen (Maarn)
10/04/2018
10

Betrouwbare en eerlijke toelichting gedurende het gehele verkoopproces. Prima op de hoogte gehouden over de levertijd en aflevermoment.

Service
Mevr. Böhmer (Bennekom)
09/04/2018
10

Vriendelijk, behulpzaam personeel en tijdens het wachten gelegenheid om te lezen onder het genot van koffie, thee, etc. en ook nog fruit op een rustige plek.

Service
B. Martens
05/04/2018
9

Zeer behulpzaam en vriendelijk zowel bij de showroom als bij de werkplaats. Ze denken mee en daarbij lijkt hun eigen winst niet bovenaan te staan.

Service
Gert Nieboer (Veenendaal)
05/04/2018
10

Zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen

Service
Hans van Dijk (Veenendaal)
05/04/2018
8

Meestal geef ik een 9, maar deze keer was er sprake van een klein minpuntje, als volgt: Er bleek een reparatie nodig om door de APK te komen. Geschat was dat dit van 8:00 tot 14:00 zou duren, dus belde ik 16:00 dat ik nog niets had gehoord. Kom maar hier heen, dan is hij wel klaar werd gezegd. Uiteindelijk toch nog een half uur moeten wachten, dat vond ik minder fijn. Voor mij is tegen 17:00 een erg ongelegen tijdstip, maar toch nog op het laatste nippertje klaar 16:45. Verder viel het me wel mee dat de genoemde prijs wel overeen kwam, ondanks dat ze langer werk hadden.

Service
Hr bomhoff (Amersfoort)
05/04/2018
10

Klant vriendelijk staan je goed te woord service is goed

Service
Jan v Engelenburg (Bennekom)
05/04/2018
9

netjes en goed geholpen

Service
nee
05/04/2018
10

alles is perfect .Wij lopen al bijna 40 jaar bij Gebr. van Gent Autobedrijf B.V en kennen hen hen al meer dan 50 jaar.Nooit een probleem gehad, de jongeren volgen de voetsporen van de oprichters.Het is duidelijk een voorbeeld hoe het in een familiebedrijf hoort te gaan.

Service
Dhr: Wim Zittersteijn (Veenendaal)
04/04/2018
10

correct te behandeling en vlotte service

Service
J. van der Lee (Woudenberg)
29/03/2018
10

Alles want men kan wensen als klant/koper is te vinden bij van Gebr. van Gent Veenendaal.

Service
A. Jansen (Herveld)
28/03/2018
10

Volledig tevreden, iedereen altijd behulpzaam. Afspraken kloppen altijd. Men kent de klanten en spreekt hen ook aan.

Service
A. Wallet (Veenendaal)
28/03/2018
10

Gebr van Gent is al 40jaar onze dealer. En in al die jaren hebben we altijd een super service gehad en vriendelijk personeel.

Service
Alfons de Jager (Veenenendaal)
28/03/2018
8

Prima service en het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Service
Dickie Heikamp (Veenendaal)
28/03/2018
10

Betrouwbaar, hele fijne mensen en heel fijn geholpen. Ik ben zeer tevreden over Autobedrijf van Gent.

Service
Drs. Jan Wessels (Veenendaal)
28/03/2018
9

Kan nauwelijks beter! Attent balie-personeel, goede dienstverlening, personeel dat weet waar ze mee bezig zijn, prettige en lichte ambiance. Ik kom er gewoon graag binnen. Helaas is Toyota zo goed dat je maar zelden naar de garage hoeft.

Service
Familie Bartels (Wijchen)
28/03/2018
10

zeer vriendelijk,accuraat, duidelijk,no-nonsens achteraf, zowel de verkoop als wel de receptie, én voor de ene keer dat ik met een monteur te maken had ook een dikke duim qua klantvriendelijkheid.Bovendien ervaar ik het als heel prettig dat nu wij een aantal keren zijn daar geweest, je herkend wordt dat geeft toch net dat persoonlijke tintje.Onze huidige Toyota is niet bij V.Gendt gekocht tóch hebben wij ervoor gekozen bij hun te blijven (afstan voor onderhoud en andere zaken!

Service
Frans (Huis ter heide)
28/03/2018
10

Betrouwbaar en vriendelijk

Service
Henk van der Rijst (Vianen)
28/03/2018
10

Er werken daar zeer vriendelijke mensen en doen alles om je te helpen en te informeren wat je ook maar zou willen weten.

Service
Irene Driesse (Arnhem)
28/03/2018
9

Klantvriendelijk, deskundig, houden woord, prettige omgeving om te wachten. Ik heb er zelfs gewerkt en dat ging prima. Zo hoef ik geen halve verlofdag op te nemen. Koffie is gratis, er ligt lekker fruit en zelfs leesbrillen zijn voorradig.

Service
j jansen (ederven)
28/03/2018
9

top

Service
Marja Verhoef (Wijk bij Duurstede)
28/03/2018
10

Omdat ik eerder bij een andere toyotadealer niet half zo prettig ervaarde.

Service
M.Vink (Zeist)
28/03/2018
9

Zeer deskundig en uitermate klantvriendelijk personeel

Service
Ronald Guit (Leersu)
28/03/2018
8

Een half jaar geleden voor de eerste keer hier een auto gekocht. Aankoop van de auto en verkoop van mijn toenmalige auto verliep zeer fijn. Nu na 15.000 km een 1e kleine beurt en ook dit was prima!

Service
W. van den Bos (Scherpenzeel)
28/03/2018
10

Goede service en klantvriendelijk.

Service
Bas Verspuij (Lienden)
23/03/2018
9

De behandeling is goed, afspraken kloppen, personeel vriendelijk.

Service
M van Dijk (Veenendaal)
23/03/2018
10

Complete plaatje

Service
Gert Kroesbergen (Veenendaal)
21/03/2018
10

Bij Van Gent is mijn auto in vakkundige en vertrouwde handen. De afspraken die van te voren zijn gemaakt worden volledig nagekomen, ook wat de prijs van de onderhoudsbeurt betreft.Ik ben zeer tevreden over van Gent en kan hen aan iedereen van harte aan bevelen.

Service
Greet Hijnekamp (Veenendaal)
21/03/2018
9

kom al meer dan 30 jaar bij deze garage en wordt altijd tot volle tevredenheid geholpen.