Beoordelingen 

2203 commentaren van in totaal 2203 beoordelingen
Service
Steven Huibers (Veenendaal)
19-06-2019
10

Uitstekende allround Toyota dealer, die uitblinkt in klantvriendelijkheid!

Service
van Hunnnik (Amersfoort)
14-06-2019
10

goede service, er wordt snel gereageerd op een hulpvraag. prettig in de omgang.

Service
ej v middendorp (harskamp)
14-06-2019
10

ALLES perfect geregeld

Service
Jan Goedegebure (Kampen)
12-06-2019
10

De wijze waarop de klant wordt behandeld is erg positief. Men is erg behulpzaam, legt alles, ook de techniek, goed uit. De ontvangst is altijd erg hartelijk.Men denkt met de klant mee.Wij zijn uiterst tevreden over dit autobedrijf, wat ook blijkt uit het feit dat wij na een verhuizing ca 15 jaar geleden, wij nog steeds onze auto's bij deze dealer kopen en ook het onderhoud bij hen laten plegen, ondanks dat wij 100 km verder weg wonen.

Service
Koos Rodenburg (Veenendaal)
12-06-2019
10

Fijne betrokken en deskundige mensen. Geeft mij heel veel vertrouwen en een thuis gevoel. En mijn nieuwe rav4 is ook helemaal top!

Service
Everdien van Veldhuizen (Lunteren )
12-06-2019
10

Een vakgarage !! Komen afspraken na en betrokken medewerkers .

Service
R.Dirksen (Veenendaal )
07-06-2019
10

Goed en klantgericht bedrijf

Service
J.G. Visser-Lagerweij (Veenendaal)
07-06-2019
9

Deze garage heeft altijd service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en ik kan het weten: ik kom hier al ongeveer 20 jaar en ben altijd tevreden als ik na afloop weer weg rijd.

Service
L.e Steenbergen (Veenendaal)
07-06-2019
10

Klantvriendelijkheid staat boven aan , medewerkers kennen de klanten en vaak zelfs de bijhorende auto.Daarnaast worden reparatie goed uitgevoerd en merk je als nog dingen aan je auto wordt er veel al gratis naar gekeken of er moet echt iets mis zijn, maar dit wordt je dan tijdig gemeld.

Service
Mevr S.M. Bauman - Persoon
07-06-2019
10

Omdat Gebr. van Gent een super bedrijf is een ; om een auto te kopen twee ; omdat de service super is echt een aanrader

Service
H. Breukels (Veenendaal)
07-06-2019
10

Ik ben altijd correct geholpen.

Service
Dhr Corneille (Veenendaal)
07-06-2019
7

Uitstekende bejegening en er wordt heel goed met je meegebracht. Dat deel is echt top.Wat beter kan: aflevering van de auto na een beurt of bandenwissel (stuur staat recht, navigatie in de juiste taal).

Service
Dhr Landzaat (Barneveld)
07-06-2019
10

Ik vind het een goede dealer

Service
Jan Kuiper (Tiel)
07-06-2019
9

Vakbekwaam personeel!

Service
Jan Jansen (Voorthuizen )
07-06-2019
10

Super garage

Service
dhr. W. Schmidt (Didam)
07-06-2019
10

Wij zijn uitermate tevreden over dit bedrijf: de vriendelijke manier waarop je wordt ontvangen en te woord wordt gestaan en de deskundigheid waarmee problemen worden verholpen. Werkelijk uitstekende service!

Service
Lex Mulder (Rhenen)
05-06-2019
9

Met de levering van onze Toyota Corolla was dit al weer de 6e Toyota die wij bij Gebr. van Gent hebben mogen aanschaffen. Ook deze keer zag de auto er weer uit als een plaatje.Opmerkelijk was de perfecte aflevering en persoonlijke aandacht die het bedrijf heeft en houdt voor haar klanten. Zeker een compliment waard. De komende jaren kunnen we weer zorgeloos autorijden want daarvoor staat het merk Toyota en de service van Gebr. van Gent garant.

Service
C. F. van Beusekom (Rhenen)
05-06-2019
10

Ik ben nu meer dan 10 jaar klant bij Van Gent.In die tijd is de normale service altijd vlekkeloos verlopen , maar waren er ook bijzondere gebeurtenissen, zoals diefstal auto, moeilijke inklaring auto vanuit Frankrijk, vervelende blikschade, auto te water geraakt.Deze zaken werden steeds keurig opgelost en afgehandeld. De medewerkers zijn deskundig en staan steeds voor je klaar. Dat geeft een fijn gevoel van zekerheid.

Service
Hans Blumers
05-06-2019
10

Een garage waar je met plezier komt voor een nieuwe auto of onderhoud daar kunnen andere dealers een voorbeeld aan nemen Ga zo door zou ik zeggen

Service
Lha roest (Barneveld)
05-06-2019
9

Omdat ik zeer te vreden ben

Service
Thea Broekhuizen (Wageningen )
05-06-2019
8

Fijne garage altijd kun je wat drinken en fruit pakken als je op je auto aan het wachten ben personeel altijd vriendelijk .

Service
P. Gerdes
31-05-2019
10

Prettig en vriendelijk geholpen, komen afspraken na, alles kan geregeld worden.

Service
Sonja Tienstra (Rhenen)
31-05-2019
10

Deze garage is echt fantastisch. Altijd correct en altijd overleg bij het onderhoud van de auto. Zij zullen nooit iets doen, dat niet van van te voren is besproken. Ik zal, indien ik een nieuwe auto zal kopen, altijd naar deze garage gaan voor koop en onderhoud.In één woord zeer betrouwbaar! En daar in de wachtruimte vertoeven is altijd gezellig met lekkere koffie en leesvoer en praatje met andere Toyota rijders.

Service
W.Timmermans (Veenendaal)
31-05-2019
10

Ben gewoon tevreden met het merk Toyota en de dealer

Service
DisGover (Veenendaal)
31-05-2019
10

Ontzettend dienstverlenend!

Service
Hanneke
27-05-2019
10

Bij Van Gent wordt er altijd meegedacht met de klant en gekeken naar een passende oplossing. De medewerkers zijn professioneel en duidelijk. Behulpzaam en klantgericht.

Service
Jack Anbeek (Elst)
24-05-2019
10

Super bedrijf; mijn vrouw heeft nu ook een Toyota

Service
W. Schokker (Veenendaal)
22-05-2019
10

Uitstekend autobedrijf waar altijd met de cliënt meegedacht wordt en niets onmogelijk lijkt.

Service
Bert van Leeuwen (Veenendaal)
22-05-2019
10

Ik ben buitengewoon tevreden over autobedrijf van Gent. We hebben de afgelopen twee jaar als gezin drie Toyota's aangeschaft en zijn buitengewoon tevreden over de kwaliteit van de auto's en bovenal de onderscheidende en klantvriendelijke service.

Service
Koos van Beveren (Wageningen)
22-05-2019
10

Al jarenlang perfecte service van vakkundig personeel en vriendelijk geholpen aan de balie. Bij eventueel wachten een prima showroom met lekkere koffiehoek. In 30 jaar nog nooit problemen gehad.

Service
John Jansen (Wijk bij Duurstede)
22-05-2019
9

Goed gespecialiseerd personeer. Goede service. Komt afspraken goed na. Goede communicatie naar klant.

Service
Dhr. Schreuders (Rhenen)
17-05-2019
10

Van Gent biedt een uitermate goede service, zijn vriendelijk en je voelt je daar echt goed geholpen! Zijn erg belangstellend en altijd een vriendelijk woord als je wat langer moet wachten! Een Topbedrijf!

Service
Fred Jägers (Ede)
16-05-2019
10

Heel vriendelijk en betrouwbaar geholpen.

Service
N.C.Verkerk _ Zwezerijn (Buren)
16-05-2019
10

De rust en de vriendelijkheid van de verkopers. Geen haast en alle aandacht voor dat waar ze mee bezig zijn.

Service
Tugba (Veenendaal)
16-05-2019
10

Ik voel me altijd welkom bij Toyota Veenendaal. Ze zijn zeer vriendelijk en deskundig.

Service
Dhr. Wagensveld (Amerongen )
10-05-2019
10

De correcte afhandeling van service beurten, er staat altijd een goede leenauto klaar, ook voor kleine reparaties staat er iemand klaar, personeel altijd vriendelijk, en de koffie staat klaar.

Service
Dhr. R. van den Brink
10-05-2019
8

een prima bedrijf vriendelijk deskundig en vakbekwaam

Service
F Foppen (Overberg)
08-05-2019
10

Klantenservice is erg klantvriendelijk en ook de baliemedewerkers zijn netjes en altijd bereid om te helpen en leggen alles netjes uit. Vragen is nooit een probleem.Meerdere kennissen en vrienden rijden, nadat ik Aygo lease begon te rijden, nu ook een Aygo omdat de service daar perfect is.

Service
Dhr. ten Bohmer
08-05-2019
10

Vriendelijk, service gericht en 1 van de weinige autodealers waarbij je niet het gevoel hebt dat er iets niet klopt aan de werkzaamheden. Zoals bij VAG waar ze instaat zijn om ruitenwisser vloeistof in rekening te brengen die je net een paar dagen ervoor zelf compleet afgevuld hebt.

Service
Dhr RM de Leeuw
08-05-2019
8

altijd tevreden geweest met gemaakte afspraken /reparaties/servicebeurten, helaas, laatste servicebeurt samen laten gaan met terugroepactie (airbag) dit 1 1/2 maand van tevoren afgesproken, op dag van servicebeurt was de airbag niet op voorraad ?? wachten nu (2 weken )op nieuwe oproep van dealer om de airbag te laten vervangen.

Service
AJ kleijer (Barneveld )
08-05-2019
9

Een fijn en eerlijk bedrijf die tijdig op de hoogte stelt Na de beurt krijg ik de auto weer schoon terug Ik word blij van hun top service

Service
Geertje Smak (Purmerend)
08-05-2019
10

Goede verkoper, super service, en heel vriendelijk personeel. En dat wint het , van de Toyota garage in Purmerend, waar ik woon.

Service
Paul Velders (Veenendaal )
08-05-2019
10

Een zeer klantvriendelijke en eerlijke garage.

Service
H Veldhuysen (Veenendaal)
08-05-2019
10

Altijd betrouwbaar en goed. Alle controles goed uitgevoerd en vriendelijke bediening.

Service
R.Dirksen (Veenendaal )
08-05-2019
9

Van gent is een zeer klantgerichte dealer. En zeer vriendelijk personeel je kan er altijd terecht

Service
Hannie Scheermeijer v/d Horst (Veenendaal)
03-05-2019
10

Geweldige garage

Service
Adri van Engelenburg (Kesteren)
03-05-2019
10

Men behandeld je correct.

Service
Mevr Verweij
03-05-2019
9

Een klantvriendelijk , goed georganiseerd bedrijf, prima service, correcte afhandeling.

Service
Nico van Oest (Veenendaal )
03-05-2019
9

Net bedrijf, goed te woord gestaan. Extra vragen netjes opgelost.

Service
Edwin Bouman (Bennekom)
03-05-2019
9

Heel behulpzaam, correct en snel geholpen. Fijne ervaring, ben hier al meerdere jaren klant aan huis

Service
W Janssen
30-04-2019
10

Zeer klantvriendelijk, oplossingsgericht. Goed werk.

Service
Joop Kreeft (Veenendaal )
24-04-2019
10

Een vakbekwame Toyota dealer met een uitstekende service

Service
Pieter van Wijk (Veenendaal)
24-04-2019
10

Van Gent heeft een prima service en vriendelijk personeel. Ze helpen je altijd waar het kan.

Service
Ton Ostermann (Culemborg)
24-04-2019
9

Bij autobedrijf Van Gent wordt je echt als klant behandeld en neemt men de tijd voor je.Een aanrader om bij hen een auto te kopen en/of onderhoud te laten plegen!

Service
C v Beek ( Lunteren)
24-04-2019
8

zeer goede service

Service
Hazeleger (Veenendaal)
24-04-2019
10

beste garage van Veenendaal, vriendelijk, leggen alles goed uit en komen hun afspraken na

Service
Jennifer Roosendaal (Veenendaal)
24-04-2019
10

Professioneel, duidelijk, netjes en zeer klantvriendelijk. Nooit onaangename verrassingen. Altijd keurig overleg en een kloppende prijsopgave vooraf.

Service
M.Bruinzeel (Leersum)
24-04-2019
10

De uitvoering was uitstekend en klantvriendelijkheid eveneens.

Service
J. Hodde (Leersum)
24-04-2019
9

Zeer betrouwbare dealer die zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Geen verrassingen door vooraf een duidelijke uitleg wat ons staat te wachten. Ook vriendelijk en gastvrij ontvangen. Top dealer !!!!

Service
Eric Hennekam
24-04-2019
9

Service. Dat is het kernwoord.

Service
W.A.C.Vos (Ede)
24-04-2019
9

Uitstekend bedrijf waar ik al vele jaren zaken mee doe.De 9 kan ook een tien zijn, maar ik wilde niet te uitbundig reageren.

Service
Jaap van t Noordende (Veenendaal)
24-04-2019
9

Ik wordt altijd goed geholpen. Mijn vragen worden beantwoord. Er wordt niet afgeweken van de prijsopgave en ik wordt om toestemming gevraagd voor extra werkzaamheden.

Service
Ali Hampel (Veenendaal.)
24-04-2019
8

Omdat ik er altijd goed ben behandeld.

Service
Dhr R.T. van den Dungen (Zandvoort)
24-04-2019
9

Zeer vriendelijke en vakkundige benadering

Service
Wim Goverde (Veenendaal)
24-04-2019
10

prima service, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
Rj van den berg (Amersfoort)
24-04-2019
10

Fijn bedrijf

Service
M. Broekhuijsen-Hattink (Maarn)
24-04-2019
10

Prima bedrijf. Zowel bij verkoop als onderhoud auto laat service niets te wensen over..

Service
Jaap van Ginkel (Lunteren)
24-04-2019
10

altijd goed nooit geen klachten en klantvriendelijke medewerkers

Service
Henk van Noort (Barneveld )
24-04-2019
10

Klantgericht, hulpbereid, prettig bedrijf met vriendelijke medewerkers.

Service
DHr. ACJ Selhorst (Veenendaal)
24-04-2019
8

Correcte behandeling en duidelijke info

Service
h.a.verhoef (veenendaal)
24-04-2019
10

al klant bij de gebr. van gent (zakelijk, ik was verantwoordelijk voor de inkoop auto's van mijn werkgever Fa. Setter House in Veenendaal) vanaf begin jaren '80.Al deze jaren geen enkele wanklank over deze garage qua service en inkoop.Bijzonder prettige samenwerking altijd gehad met zowel directie alsmede personeel.Sinds 2002 ben ik ivm. pensionnering prive Toyota rijder.

Service
Mevr. M. Verschuren (Veenendaal)
24-04-2019
9

Al 24 jaar uiterst tevreden over hen. Eerlijk en betrouwbaar maar vooral deskundig.

Service
Karel Puijman (Westervoort)
18-04-2019
10

Je wordt met respect behandeld, alles is heel duidelijk kortom een bedrijf waar ik al vele jaren een heel tevreden klant ben!

Service
Doornbos (Veenendaal)
18-04-2019
9

Al meer dan 30 jaar 'klant' bij fa van Gent. Ik denk, dat dat genoeg zegt. En ik ben niet de 'gemakkelijkste' ….Wat opvalt: Duidelijkheid, deskundigheid, vriendelijkheid en betrouwbaarheid, naast zakelijkheid. Ik hoop nog xxx jaren 'klant' te blijven bij fa van gent

Service
ca van zetten (kesteren)
10-04-2019
9

Netjes geholpen, koffie gratis, leuke wachtruimte en leuk personeel.

Service
W. Schokker (Veenendaal)
10-04-2019
10

Betrouwbaar bedrijf.

Service
dhr jan schoenaker (veenendaal)
10-04-2019
10

Ze verdienen dit gewoon vind ik.

Service
j.w.g. zittersteijn (veenendaal)
10-04-2019
10

De behandeling en de service zijn gewoon uitstekend.

Service
Frits Dirks
10-04-2019
9

Gebr.van Gent is een makkelijk toegankelijk garage-/dealerbedrijf, daarmee bedoelend niet alleen de ligging, maar ook de bediening.

Service
JD vdn Broek (Leersum)
10-04-2019
10

Prima en vriendelijk geholpen. Steeds correct, ook aan de telefoon.

Service
Mevr. Olthof
10-04-2019
5

26% prijsstijging bij een kleine beurt. Geen goede zaak! Zo verliezen jullie trouwe klanten!

Service
H. Feijth-Witteveen (Rhenen)
10-04-2019
10

Vriendelijk, behulpzaam.

Service
Teus van Voorthuizen (Renswoude)
10-04-2019
10

Zeer klant vriendelijk en een uitstekende service. Hiermee wordt bedoeld directie en personeel aan de balie. Geen contact gehad met een monteur maar wel tevreden over zijn werkzaamheden.

Service
Kees doornenbal (Scherpebzeel)
10-04-2019
10

Altijd vriendelijk je staat niet voor verrassingen, mocht het duurder zijn word je goed voongelichtvan te voren.

Service
M. Vink (Zeist)
10-04-2019
10

Goede service erg behulpzaam en enorm klantvriendelijk.

Service
Jan v Engelenburg (Bennekom)
10-04-2019
9

Fijn en duidelijk geholpen.

Service
Willem van den Bos (Scherpenzeel)
10-04-2019
10

Betrouwbare, kwalitatief en klantvriendelijk personeel.

Service
niek loef (leersum)
09-04-2019
10

Ben op alle punten tevreden.

Service
Brouwer (Lunteren)
09-04-2019
9

Ik ben zeer tevreden over van Gent autobedrijf Veenendaal.

Service
Fam. A. Jansen
09-04-2019
10

Allen, directie en personeel zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook wordt er geluisterd naar problemen en er worden altijd oplossingen geboden. Tijdens het wachten wordt er altijd iets te drinken of fruit aangeboden. Nooit meningsverschillen over gemaakte afspraken betreffende de reparaties of de rekening. Wij zijn zeer tevreden.

Service
a van woggelum (rhenen)
09-04-2019
8

Netjes en correct geholpen, vriendelijk en behulpzaam.
Dit alles geeft vertrouwen in het bedrijf.

Service
leo liewuen (veenendaal)
09-04-2019
10

Goed bedrijf.

Service
J.A.v Geerenstein (Veenendaal)
09-04-2019
10

Goede garage. Betrouwbaar en goede dienstverlening.

Service
Henk van Burken (Veenendaal)
09-04-2019
10

Goede service vriendelijk en betrouwbaar.

Service
Hans Brink (Veenendaal )
09-04-2019
8

Alles ziet er overzichtelijk en ruim uit modern.

Service
Lia Hol
09-04-2019
10

Ik word altijd vriendelijk en keurig te woord gestaan. Afspraken worden nagekomen. Ik kan als ik moet wachten gewoon doorwerken in de showroom, zelfs nog met koffie en fruit erbij. Als ik onverwacht iets heb, bijvoorbeeld lamp stuk, kan ik direct langskomen en dan wordt het verholpen. Ik ben ook blij met de servicepas.

Service
J Hasenaar (driebergen)
09-04-2019
10

In dit bedrijf heerst een rustige atmosfeer waarbij ik mezelf als klant gewaardeerd voel door de mensen die hier werken.

Service
Versluis-Haardblokken (Overberg)
09-04-2019
10

Geen beter adres in NL waar je zo ontvangen wordt.

Service
j. severin (veenendaal)
09-04-2019
10

Altijd uitstekende afhandeling , zowel in technische zin als qua klantvriendelijkheid.

Service
Willem E. van der Grift (Amerongen.)
09-04-2019
10

Omdat de service prima is, vriendelijk personeel en een gastvrije ontvangst.

Service
Familie van Ast. ('s-Gravenhage.)
09-04-2019
10

Deskundig, klantvriendelijk en bereid om altijd naar een oplossing te zoeken. Hier is de klant nog koning! Je ziet dat een ieder er voor gaat en je merkt ook dat het een familie bedrijf is, in de positieve zin van het woord. BRAVO!

Service
J.Huisman (Otterlo)
09-04-2019
10

Van Gent is een gouden bedrijf met gedreven mensen die zowel de technische kant in de vingers hebben als weten hoe ze hun klanten tevreden kunnen houden. Nooit smoesjes, direct en eerlijk.

Service
T van mil
09-04-2019
10

Ik vertrouw 100% op de garage en wordt uitstekend geholpen en geadviseerd.

Service
Ab van Duijl (Veenendaal)
09-04-2019
10

Correcte en vriendelijke behandeling bij de receptie en de afspraak mbt tijd nagekomen.

Service
G.J.Bovekerk (Veenendaal)
09-04-2019
9

Een tien komt ongeloofwaardig over!!!! vandaar een negen.

Service
Mark Brabänder (Veenendaal)
09-04-2019
9

Klantvriendelijk.

Service
M. Klomp
09-04-2019
10

Alles is 100%.

Service
Wim Budding (Veenendaal)
09-04-2019
10

Een SUPER dealer. Het is of het een familie is, dealer en klant.

Service
John den Dulk
08-04-2019
9

Klantgerichte organisatie.

Service
Henk van der Rijst (Vianen)
05-04-2019
10

Zou geen negatieve opmerkingen kunnen maken

Service
Dhr.H.D.van den Bovenkamp (Veenendaal)
13-03-2019
9

SUPER tevreden!!

Service
mw.m tims (veenendaal)
27-02-2019
10

prettige garage, prima personeel, enorm goede service. staat koffie en fruit klaar voor je als je kunt wachten

Service
A.Spies (Veenendaal)
27-02-2019
8

10correct

Service
Hendriksen (Veenendaal)
22-02-2019
3

Achteraf gezien had slechts een deel van de werkzaamheden uitgevoerd te worden (navraag gedaan bij andere autobedrijf) en tevens was de prijs bijzonder hoog (ook navraag bij andere autobedrijf gedaan). Vanwege de apk druk wel gelijk uit laten voeren .

Service
Jan Schreur (Veenendaal)
21-02-2019
10

Ik ervaar het als zeer gunstig dat ik de Gebroeders van Gent als zeer betrouwbare en deskundige dealer heb leren kennen. Als ik me goed herinner ben ik ongeveer 24 jaar klant bij hen. Ik heb er in die periode twee auto's gekocht, een nieuwe en een gebruikte. Slechts twee, want ze gaan namelijk heel lang mee! Door mijn enthousiasme heeft mijn familie, op mijn aanraden, in die periode vijf keer een Toyota bij de Gebroeders van Gent gekocht. De jongste aankoop dateert van februari 2019.

Service
A. Esmeijer (Lienden)
21-02-2019
9

Klantvriendelijk, goede service. Heb gebr. van Gent al div. keren aanbevolen aan familie.

Service
W. van den Brink (Veenendaal)
21-02-2019
9

Ik kom al vele jaren bij deze garage, ik heb nu mijn zevende Toyota, en vanaf het begin is er een goed contact geweest. Zelfs toen ik in Friesland woonde kon ik soms zelfs op zaterdag terecht voor hulp en onderhoud. Wanneer er problemen waren werden zo snel mogelijk opgelost. Ik vind de gebr. van Gent betrouwbaar, vakbekwaam, en zij verlenen goede service.

Service
Berend Zewuster (Ede)
20-02-2019
10

Van Gent is voor mij/ons de beste en zeer betrouwbare dealer van Toyota, die oog, oor en hart heeft voor haar/zijn cliënten !!

Service
Dhr. G.J. van Delft (Ede)
20-02-2019
9

prettige ervaring om daar als klant geholpen te worden.

Service
Willem van Noort (Rhenen)
20-02-2019
9

Netjes en vriendelijk personeel.

Service
Rein Boverhuis (Zeist)
20-02-2019
9

Omdat deze garage het servicegevoel en de dienstverlening en daarnaast het vakmanschap hoog in het vaandel heeft.

Service
Arno den Hartog (IJsselstein)
20-02-2019
10

Het onderhoud is, voor zover ik kan beoordelen, goed uitgevoerd. Het ontvangst is prettig en klantgericht, de ontvangst en 'wachtruimte' zijn als erg prettig ervaren. De medewerkers van Gebr. Van Gent zijn vriendelijk en attent.

Service
Hendrik de Beaufort (Doorn)
20-02-2019
9

Aan alle aspecten van een klantvriendelijke afwerking van de garantie- en servicewerkzaamheden werd correct aandacht besteed !

Service
HW v Batenburg (Veenendaal)
13-02-2019
10

Ik ben zeer tevreden over de diensten die Gebr. van Gent Autobedrijf B.V aan mij levert !

Service
Dhr. L.J.M. Oost
13-02-2019
10

autobedrijf van Gent maakt waar wat zij zeggen. Nog meer dan dat, zij weten de klant ook te verrassen!Als eerste is er al een feestelijk ingepakte auto bij de koop. Daarnaast de service bij schade en ongevallen. Ook zijn de opgegeven kosten correct, wordt er van afgeweken dan krijg je dit vooraf te horen. Bij elke komst naar de garage word je correct en plezierig te woord gestaan en in korte tijd is er al de herkenning van de klant. En dan de aanbieding van een leenauto, mocht de reparatie uitlopen, VERRASSEND iedere keer weer!

Service
frits schoenmaker (elst)
13-02-2019
8

snel, helder en duidelijk

Service
D. Kuiper (Veenendaal)
13-02-2019
9

Een uitstekende garage en personeel met kennis van zaken en een klant vriendelijke benadering. !00 % tevreden.

Verkoop
Marcel J.M Gademan (Langbroek)
12-02-2019
9

zeer goede service en begeleiding

Service
Okko Kuiper
12-02-2019
9

Prima ontvangst. Beurt en kosten volgens planning en conform financiële opgave. Wachtruimte ok; koffie WiFi etc. En... aardige mensen.

Service
Dhr. R. Versteeg
12-02-2019
9

Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid van dit bedrijf, correcte afhandeling van de dienstverlening door de medewerkers en het onderhoud van onze auto.

Service
G Van Ginkel (BI)
06-02-2019
10

Alles klopt bij gebr.van Gent Veenendaal van a tot z.

Service
A.W.de Groot (Den Haag)
03-02-2019
9

Worden altijd correct geholpen en vriendelijk behandeld

Service
Dhr, hogendoorn (veenendaal)
03-02-2019
9

heel goed bedrijf

Service
J D Karsten
01-02-2019
10

De klant wordt bijzonder prettig benaderd door het personeel.

Service
A.verbruggen (Erp)
01-02-2019
9

Top dealer. Prima contact met mij.

Service
GJ van Garderen
01-02-2019
10

Gastvrij, prettige omgang, mooie en schone receptie en showroom. Vakbekwaam en erg meedenkend. Ik weet me als klant gehoord en gewaardeerd. En een zeer goed product.

Service
Bert Kielder (Veenendaal)
01-02-2019
10

Hier voelt de klant zich nog ouderwets KONING in hoofdletters. Klantvriendelijk en toch heel professioneel, ze kennen elke klant.
Je bent hier altijd welkom, al koop je niets. Dit geeft mij een prettig en veilig gevoel. Je koopt hier ook geen kat in de zak de betrouwbaarheid van de auto`s is super.

Service
J.van Ruler (Amerongen)
01-02-2019
8

Het streven blijft naar een 10.

Service
H van Noort (Barneveld )
01-02-2019
10

Prettig adres. Altijd goed geholpen.

Service
Dik.van.Merkestijn (Scherpenzeel.)
01-02-2019
9

De benadering van alle medewerkers is altijd vriendelijk,uitnodigend voor een kopkoffie,een praatje.In de garage is het netjes en de monteurs lopen niet te schreeuwen en te schelden tegen elkaar,dat heb ik in andere garages van andere merken wel anders ervaren.

Service
Nico Verhoef (Veenendaal)
01-02-2019
10

goede receptie en correcte afhandeling

Verkoop
Dhr Arie Vroegindeweij (Gouda)
01-02-2019
9

Je wordt altijd als een goede klant behandeld,en dat geld voor het hele personeel

Service
Ben (Veenendaal)
01-02-2019
10

Een betere garage bestaat haast niet gewoon goed

Service
slovenka ristic (maarn)
01-02-2019
10

omdat ik altijd uitstekend geholpen ben, mensen kundig en vriendelijk, hebben tijd voor mij, ze kennen me, ben geen 'nummer', altijd een praatje, persoonlijk contact, etc.

Service
A.Valkenburg (Veenendaal)
01-02-2019
9

Betrouwbaar

Service
Peter Frietman
25-01-2019
10

Het bedrijf heeft een prettige uitstraling, vakkundig en betrouwbaar personeel, erg klantgericht. Je voelt je er als klant zeer gewaardeerd en niet als een 'melkkoe' gezien. Zij verzorgen onderhoud en reparatie voor betrouwbare, schappelijke prijzen.

Service
B. van de Westeringh (Ede)
25-01-2019
9

Vanwege hun uitstekende service en klantvriendelijkheid

Service
W.J Vink (Veenendaal )
23-01-2019
10

Zeer klantvriendelijk, keurige mensen en goede uitleg qua auto en andere zaken.

Verkoop
Dhr. R.Senft (Nieuwegein )
23-01-2019
10

Prettige samenwerking - goede voorlichting omtrent de keuze van het type auto - voors en tegens werden goed besproken ook qua kleur - voelde mij uitstekend behandeld - ben denk ik ook al ruim 15 jaar klant en woon niet in de regio - op verjaardagen in nieuwegein hoor ik ook alleen maar positieve berichten over dealer van Gent .

Service
J.M. de Lorijn (Wijk bij Duurstede)
23-01-2019
8

Bij gebr. van Gent Autobedrijf wordt ik altijd vriendelijk ontvangen door al het personeel van directie t/m de schoonmaker iedereen zegt je gedag en gaan een gesprekje niet uit de weg. Deze mensen zijn in mijn ogen altijd vriendelijk en dat geeft een prettig en een familiaire gevoel.

Service
Weij (Ede)
23-01-2019
10

Een prima service en vriendelijk personeel

Service
Henk zwanenburg (Scherpenzeel eikenlaan 61)
23-01-2019
9

Heel fijne mensen en een mooie en fijne wachtruimte.Koffie in overvloed en men komt netjes melden als er iets bijzonders is.Ik denk dat toyota zeer blij moet zijn met zo,n dealer.

Verkoop
J. Petri (Amerongen)
23-01-2019
9

Persoonlijk kontact, klantgericht en volledige service

Verkoop
Dhr. Zeeman
23-01-2019
8

Een prima en klantvriendelijke garage waar je netjes te woord wordt gestaan en goed wordt geholpen.

Service
Dhr. S. Reede
23-01-2019
10

Aanrijding met de Toyota Hiace gehad, op 27 december zou de bus gekeurd worden en een onderhoudsbeurt. De beurt afgezegd i.v.m. de schade. Op dinsdag 8 januari de bus gebracht om de schade te repareren. Schade keurig gerepareerd, daarna moest de bus een beurt en APK gekeurd worden voor 14 januari. Alles op tijd klaar. Perfect bedrijf.

Service
Aty Dekker
23-01-2019
10

Prima prijs / kwaliteits verhouding
Zeer flexibel qua planning
Gratis leen auto
Zeer deskundig personeel
Prachtige garage
ambiance wachtruimte

Service
Ina versteeg (Veenendaal)
23-01-2019
10

Fijne vriendelijke mensen goeie garage

Verkoop
Berry en Caroline Beijer
18-01-2019
10

We hebben gekozen voor een private lease constructie via de ANWB website. Omdat we meerdere goede mondelinge recensies hebben gehad over Gebr. van Gent in Veenendaal hebben we gevraagd om de auto daar te laten afleveren. De aflevering overtrof onze verwachtingen totaal. Goede communicatie over de te verwachten tijdlijnen. Een foto mailen van de auto op het moment dat die nog moest worden "gepoetst". De auto glom al!! Ook de aflevering zelf. Gewoon een feestje. Kortom wij zijn zeer enthousiast over dit bedrijf. Daar kunnen nog heel veel bedrijven een VOORBEELD aan nemen!!

Service
bert methorst (scherpenzeel)
18-01-2019
10

goeie service en erg klantvriendelijk !!

Service
Jack van den brink (Veenendaal)
18-01-2019
10

Dat ze altijd tijd voor je maken,als je er mee werkt maken ze een gaatje desnoods blijven de monteurs iets langer.??

Service
Rinie de Leeuw (Overberg)
18-01-2019
10

Altijd klantvriendelijk, geven goede info en uitleg en komen altijd hun afspraken na.

Service
W. Schokker (Veenendaal)
16-01-2019
10

Prima garage waar je keurig geholpen wordt.

Service
Dhr,
16-01-2019
10

Personeel is erg aardig en enthousiast.

Service
Jan Janssen (Rhenen)
16-01-2019
10

Klantvriendelijkheid 100% op een manier : niet moeilijk doen als het ook makkelijk kan.

Service
Jansen j.t. (Veenendaal)
09-01-2019
10

Nette en keurige on tvangst en uitleg

Service
c rebergen (woudenberg)
09-01-2019
8

goede service

Verkoop
P.P van der Linden (Veenendaal)
09-01-2019
10

Iedereen is vriendelijk en behulpzaam. Er hangt een fijne sfeer binnen het bedrijf! Wij hebben een prachtige auto geleverd gekregen!

Service
Dhr. J. van der Laan (Veenendaal)
04-01-2019
10

vakbekwame medewerkers. Heldere afspraken

Service
J.Stuivenberg (Veenendaal)
04-01-2019
10

Altijd een goede en nette behandeling gehad in al de 30 jaren dat ik er klant ben en Toyota rij.

Service
H.G.F. Semeleer (Veenendaal)
04-01-2019
9

Ik ben al jaren bij autobedrijf van Gent en het bevalt me zeer goed.

Service
Dhr. Breukelman (Tiel)
04-01-2019
8

Correcte opgave van de te verwachten kosten en prettige ontvangst. Goede wachtruimte met koffie, thee en fruit. Tijdschriften. Correcte mededeling wanneer er meerkosten zijn en de vraag of deze moeten worden uitgevoerd. Schone en nette oplevering van de auto.

Service
Johan Vlug (Amsterdam)
04-01-2019
10

Zeer betrouwbaar, dienstverlenend en prettig adres, waar ik al heel veel jaren graag kom.

Service
Ton Schoeman (Achterberg)
04-01-2019
10

Voldoet volledig aan mijn verwachtingen. De medewerker hielp zelfs mee met het ijsvrij maken van de auto toen ik hem weer op kwam halen.

Service
MW.G.W. de Groot (Leersum)
04-01-2019
10

Onze eerste Toyota was 30 jaar geleden.Vanaf die tijd nog altijd zeer tevreden en nog.Nu ben ik 80 jaar en rijd nog met heel veel plezier in een TOYOTA.

Service
Peter Rietveld (Wijk bij Duurstede)
04-01-2019
10

Beter kan niet!

Service
J.C. de Leur (Woudenberg)
04-01-2019
9

Het bedrijf is schoon, goed verzorgd, ook 2e hands auto's worden als nieuw verkocht

Service
P Salomons (Veenendaal)
04-01-2019
9

Als een tevreden klant geeft ik geen slechte opmerking.

Service
Dick van de Pest (Veenendaal)
04-01-2019
9

klant vriendelijk en afspraken nakomen

Service
Theo Hulskes (Veenendaal)
04-01-2019
9

Alles klopt daar!..

Service
mevr e.vreugdenhil (rhenen)
04-01-2019
9

goede service .Ik werd naar mijn werkplek gebracht omdat het hard regende en de medewerker wilde mij niet op de fiets laten gaan

Service
Ries de Jongh (Zeist)
03-01-2019
10

Goede service en uitstekende behandeling.

Service
William van Kleef (Hoorn NH)
03-01-2019
9

Ruime kennis, ruime voorraad, komen altijd afspraken na en nemen daar waar nodig pro actief contact op.

Service
Ria van Ommeren (Tiel)
21-12-2018
8

Goede service, vriendelijke mensen en goede afspraken.

Service
Dhr.R.J.Elsinga (Rhenen)
21-12-2018
10

de ontvangst , de afspraken , de service , de contacten met al het personeel van hoog tot laag , en de kosten van onderhoud zijn uitstekend. Eens per jaar onderhoud en APK en de auto (Toyota verso S) rijdt weer probleemloos.

Service
E. de Jong (Odijk)
21-12-2018
10

Op zoek naar een goede dealer? Niet verder zoeken en ga naar v. Gent. Absoluut top!

Service
Mirjam Adema (Grave)
19-12-2018
9

Uitstekend bedrijf al meer san 30 jaar klant

Service
Mw N van Grootheest