Beoordelingen 

2259 commentaren van in totaal 2259 beoordelingen
Verkoop
Rob de Lelij (Ede)
14-08-2019
10

Het proces voor de aankoop van mijn nieuwe C-HR is erg goed verlopen. Vriendelijk en goede service.

Service
Henk van de Haar (Veenendaal)
14-08-2019
10

Goede service, vriendelijk personeel ( van zowel eigenaars tot en met de schoonmakers ) telefonische contact is uitermate vriendelijk en prettig, zowel ede als zeker Veenendaal hebben een open en uitnodigend uitstraling.

Service
Evert v bruggen (Scherpenzeel )
14-08-2019
10

Dit wordt te langdurig waardoor ik negen van de tien keer ook niet meedoe aan zon onderzoek

Service
Rahanna Lammers (Veenendaal)
09-08-2019
10

ik ben zeer tevreden over de medewerkers. altijd vriendelijk en duidelijk.

Service
G.F JANSEN (Veenendaal)
09-08-2019
10

Zeer goede en klantvriendelijke garage, zeer betrouwbaar . Ben al ca. 25 jaar klant .

Service
Hans Arkenbout (Wageningen)
09-08-2019
9

In nood leert men zijn dealer kennen! Vlak voor vakantie probleem met airco maar ondanks volle planning toch adequaat geholpen.

Service
F. van Aalst
07-08-2019
10

Al 40 jaar zeer tevreden over de geleverde auto's en service

Service
Wim Gaasbeek (Elst (gld))
07-08-2019
10

Prachtig bedrijf met héél betrokken personeel van verkoopteam en werkplaats.

Service
A. van Reenen (Veenendaal)
07-08-2019
10

Van Gent is al meer dan 40 jaar onze dealer en levert absoluut vakwerk in onderhoud. Ook de verkopers zijn uiterst vriendelijk en bekwaam. Prettig handel mee te doen. Ik zou iedereen gunnen om een dealer als Van Gent te mogen hebben!

Service
Renée Gaasbeek (Veenendaal )
02-08-2019
10

Zij zijn kundig en zeer servicegericht

Service
Dick van de Pest (Veenendaal)
02-08-2019
8

bij het binnen komen krijgt je al een vriendelijk personeel persoon met goede morgen -middag waarmee kan ik U helpen

Service
Bert Meerbeek (Lelystad)
31-07-2019
8

een van de betere dealers ze zijn op de goede weg

Service
Willem van Rossum
31-07-2019
9

Vriendelijk en bekwaam personeel. Goede faciliteiten.

Service
Marlies (Ede)
31-07-2019
9

Goede service, beleefd personeel, behulpzaam.

Verkoop
M.van Dam
31-07-2019
9

Vriendelijk en betrouwbaar

Service
H.M. Prins (Rhenen)
31-07-2019
9

Vriendelijk personeel. Altijd bereid tot meedenken. Altijd koffie o.i.d. Maken altijd waar wat ze beloven.

Service
Cornelis Riedijk (Zwijndrecht)
31-07-2019
10

Kwaliteit alom.in ruimste zin van het woord.

Service
D.J.Zinkstok (Lunteren)
31-07-2019
10

Al jaren vlekkeloze service.Eerlijke informatie .

Service
Santen (Veenendaal )
31-07-2019
7

Mijn cijfer is een mix van positieve en wat minder positieve ervaringen. Positief zijn de contacten met verkoop. Geen vraag is teveel. Positief zijn de ervaringen met telefonisch opvang. Minder positief ben ik over het nakomen van afspraken met werkplaats.

Service
Jan Hendriks (Utrecht)
26-07-2019
9

Gewoon goed familiebedrijf met hart voor hun product en klanten. Een van de weinige die nog snapt hoe het werkt en waarom het gaat.

Service
Dhr. W. Hardeman (Wekerom)
26-07-2019
10

Er is geen betere als een Toyota. Van mijn 18 jaar t/m nu bijna 68 jaar altijd Toyota gereden met veel plezier. De eerste was een 2 de handse daarna verschillende nieuwen gereden. (totaal 10 stuks) verschillende type. Bij Gebroeders Van Gent in Veenendaal daar moet je wezen altijd nieuwe verschillende type Toyota's in voorraad. En heel veel gebruikte Toyota's in voorraad niet te tellen. Rijd nu een Auris Sport Hybride 3 jaar oud.

Service
Bert Hillebrand
24-07-2019
10

Fijne en prettige garage met een zeer goede service, ook geen gezeur over kleine dingen

Verkoop
Wim Deijns
24-07-2019
10

Zeer Klantvriendelijk. Complete service en toelichting. Mooie showroom. Goede inruildeal

Service
Wim Gaasbeek (Veenendaal)
24-07-2019
10

Bijzonder klantvriendelijk en je wordt altijd correct te woord gestaan en geven zeer goed advies.

Service
Wim Verbeeke
24-07-2019
10

Goede service, ruime kennis, klantvriendelijk, kortom... erg plezierig om bij Gebr. van Gent Autobedrijf klant te zijn en zaken mee te doen.

Service
Dhr J. van Dijk (Odijk)
24-07-2019
10

Uitstekende service en klantvriendelijkheid. Bovendien zeer tevreden over de auto!

Service
Piet Meijer (Amerongen)
24-07-2019
9

Gewoon een top bedrijf

Verkoop
John den Dulk
23-07-2019
9

Klantgerichte organisatie.

Verkoop
Tugba (Veenendaal)
23-07-2019
10

Ik voel me altijd welkom bij Toyota Veenendaal. Ze zijn zeer vriendelijk en deskundig.

Verkoop
Pieter van Wijk (Veenendaal)
23-07-2019
10

Van Gent heeft een prima service en vriendelijk personeel. Ze helpen je altijd waar het kan.

Verkoop
Jack Anbeek (Elst)
23-07-2019
10

Super bedrijf; mijn vrouw heeft nu ook een Toyota

Verkoop
Hans Blumers
23-07-2019
10

Een garage waar je met plezier komt voor een nieuwe auto of onderhoud daar kunnen andere dealers een voorbeeld aan nemen Ga zo door zou ik zeggen

Verkoop
Ton Ostermann (Culemborg)
23-07-2019
9

Bij autobedrijf Van Gent wordt je echt als klant behandeld en neemt men de tijd voor je.Een aanrader om bij hen een auto te kopen en/of onderhoud te laten plegen!

Verkoop
N.C.Verkerk _ Zwezerijn (Buren)
23-07-2019
10

De rust en de vriendelijkheid van de verkopers. Geen haast en alle aandacht voor dat waar ze mee bezig zijn.

Verkoop
Fred Jägers (Ede)
23-07-2019
10

Heel vriendelijk en betrouwbaar geholpen.

Verkoop
dhr. de Jong (Rhenen)
23-07-2019
10

een uiterst klant vriendelijk bedrijf!

Verkoop
Doornbos (Veenendaal)
23-07-2019
9

Al meer dan 30 jaar 'klant' bij fa van Gent. Ik denk, dat dat genoeg zegt. En ik ben niet de 'gemakkelijkste' ….Wat opvalt: Duidelijkheid, deskundigheid, vriendelijkheid en betrouwbaarheid, naast zakelijkheid. Ik hoop nog xxx jaren 'klant' te blijven bij fa van gent

Verkoop
W. Schokker (Veenendaal)
23-07-2019
10

Uitstekend autobedrijf waar altijd met de cliënt meegedacht wordt en niets onmogelijk lijkt.

Verkoop
Lex Mulder (Rhenen)
23-07-2019
9

Met de levering van onze Toyota Corolla was dit al weer de 6e Toyota die wij bij Gebr. van Gent hebben mogen aanschaffen. Ook deze keer zag de auto er weer uit als een plaatje.Opmerkelijk was de perfecte aflevering en persoonlijke aandacht die het bedrijf heeft en houdt voor haar klanten. Zeker een compliment waard. De komende jaren kunnen we weer zorgeloos autorijden want daarvoor staat het merk Toyota en de service van Gebr. van Gent garant.

Verkoop
C v Beek ( Lunteren)
23-07-2019
8

zeer goede service

Verkoop
Joop Kreeft (Veenendaal )
23-07-2019
10

Een vakbekwame Toyota dealer met een uitstekende service

Verkoop
Dhr. De vries
23-07-2019
9

Prettig contact, gewoon normaal.

Verkoop
Steven Huibers (Veenendaal)
23-07-2019
10

Uitstekende allround Toyota dealer, die uitblinkt in klantvriendelijkheid!

Verkoop
J Diepeveen (Rhenen)
23-07-2019
10

fijne sfeer en behulpzame medewerkers, altijd welkom geen opdringerigheid en alle tijd om je te woord te staan!

Verkoop
Albrecht (Veenendaal)
23-07-2019
9

Vriendelijk en correcte behandeld

Verkoop
Koos Rodenburg (Veenendaal)
23-07-2019
10

Fijne betrokken en deskundige mensen. Geeft mij heel veel vertrouwen en een thuis gevoel. En mijn nieuwe rav4 is ook helemaal top!

Verkoop
Jan Goedegebure (Kampen)
23-07-2019
10

De wijze waarop de klant wordt behandeld is erg positief. Men is erg behulpzaam, legt alles, ook de techniek, goed uit. De ontvangst is altijd erg hartelijk.Men denkt met de klant mee.Wij zijn uiterst tevreden over dit autobedrijf, wat ook blijkt uit het feit dat wij na een verhuizing ca 15 jaar geleden, wij nog steeds onze auto's bij deze dealer kopen en ook het onderhoud bij hen laten plegen, ondanks dat wij 100 km verder weg wonen.

Verkoop
W van den Dikkenberg
23-07-2019
10

Persoonlijk , vriendelijk, meedenkend en inhoudelijk correct contact

Service
Vincent van Dongen (Arnhem)
19-07-2019
10

Zeer vriendelijk en uitermate deskundig. Nemen echt de tijd voor je en onthouden wat jij als klant belangrijk vindt. Ook als je later terug komt voor je onderhoudsbeurt. Echt familiebedrijf zoals je die in deze tijd helaas niet vaak meer tegenkomt.

Service
Mw lieftink (Ede)
19-07-2019
10

Omdat ze vriendelijk zijn en ervaren en je word heel goed geholpen

Service
Dhr Stijn (Leersum)
19-07-2019
10

Vriendelijke monteurs vakkundig geholpen

Service
Jan Koolhof (Barneveld)
19-07-2019
10

Het is een 100% betrouwbaar en zeer kundig bedrijf en dat geeft een heel goed gevoel!

Service
Dhr. W.M.J. Muije
17-07-2019
9

is gewoon een fijn bedrijf

Service
Harry van Wingerden (Veenendaal)
17-07-2019
9

vriendelijk, goed en duidelijk ontvangen en men neemt de tijd voor je om iets te regelen.

Service
W van Soelen-van den Berg. (Veenendaal)
15-07-2019
10

Altijd volgens afspraak en nooit geen problemen, super toch!!!

Service
Dhr Slot (Veenendaal)
11-07-2019
9

Zeer betrouwbaar bedrijf waar men zeer vakbekwaam de werkzaamheden uitvoeren die vooraf zijn besproken

Service
Wilma de Water
11-07-2019
10

Vriendelijk, goede service, denken mee en prettig om daar te wachten of een leenauto mee te krijgen.

Service
Fam Strunk
11-07-2019
10

Het is een fijn bedrijf, vriendelijk personeel en je wordt altijd uitstekend te woord gestaan en geholpen.Wij zijn niet voor niets al 40 jaar een tevreden klant.

Service
hANS VAN DEN bERG (aMERSFOORT)
11-07-2019
9

Gewoon een heel prettige DEALER

Service
F Heuer (Veenendaal)
11-07-2019
9

Beste dealer die ik ooit gehad heb. Zeer vriendelijk, klant gericht en uitstekende werkplaats.

Service
Cees Karsemeijer (Veenendaal)
11-07-2019
10

Duidelijke communicatie, vriendelijk en vooraf prijsopgave gekregen

Service
Mevr. de Rooij (Veenendaal)
11-07-2019
9

Al jaren een tevreden klant. Komen hun afspraken na, zijn duidelijk in uitleg over onderhoud/reparaties/nota.

Service
Fam Hein (Veenendaal)
04-07-2019
10

Uitstekende kwaliteit auto en goede service. Vriendelijk en duidelijke uitleg.

Service
Koning (Veenendaal)
04-07-2019
10

Prima service, klantvriendelijk en afspraak is afspraak..

Service
HANS JANSEN (Veenendaal)
04-07-2019
10

Keurig en netjes van dienst geweest

Service
Fam. R.C.Gaasbeek (Renswoude)
04-07-2019
10

Al tientallen jaren klant en nog steeds op de vriendelijke en keurige manier te woord gestaan en geholpen.

Service
Harteman v d Brink E (Veenendaal)
21-06-2019
10

Bij van Gent hebben ze altijd een luisterend oor .En nemen ze je serieus .

Service
Dhr bjw van ginkel (Veenendaal )
21-06-2019
10

Alles is goed perfect, behalve de meneer die mij hielp en ouders we noemen hem goliath!!!niet klantvriendelijk kortaf en niet en geen aanwinst voor baliewerk!!!,inmiddels wel afgesproken dat we voortaan door eenzelfde medewerker geholpen dienen te worden, zo niet gaan wij naar een andere Toyota dealer!!!

Service
ENA Priester (Wijk bij Duurstede)
21-06-2019
8

Dit was mijn eerste bezoek aan deze dealer, nav kapotteband en opsleep regeling Toyota Service, naar dichtstbijzijnde Toyota dealer. Zaken werden naar tevredenheid afgewikkeld. Op een verzoek, een dag daarna, voor een update van mijn navigatie, werd zeer attent gereageerd, de volgende dag kon ik worden geholpen. Dit, nadat mijn eigenlijke dealer mij aan had gegeven geen tijd voor mij te hebben. Jammer die dealer had 7 jaar goed voor mij gezorgd.

Service
J.J. v. Hof (Barneveld)
21-06-2019
10

Een garage waar men altijd bereid is mee te denken en de juiste oplossing te zoeken.Goede voorlichting over reparatie die altijd correct wordt uitgevoerd. Hulpvaardig en vriendelijk personeel. Toppy.

Service
Louis Jansen (Woudenberg)
21-06-2019
10

Ik geef ze een 10 omdat alles klopt en er verzorgd uitziet. Als ik naar een andere dealer zou overstappen zou dat kunnen komen omdat ik mij niet kan vinden in de modellen die op dat moment gevoerd worden.

Service
gert heikamp (veenendaal)
21-06-2019
10

vriendelijke ontvangs mooi uitstraling groot in op zet ga zo door

Service
van Hunnnik (Amersfoort)
14-06-2019
10

goede service, er wordt snel gereageerd op een hulpvraag. prettig in de omgang.

Service
ej v middendorp (harskamp)
14-06-2019
10

ALLES perfect geregeld

Service
Everdien van Veldhuizen (Lunteren )
12-06-2019
10

Een vakgarage !! Komen afspraken na en betrokken medewerkers .

Service
Jan Kuiper (Tiel)
07-06-2019
9

Vakbekwaam personeel!

Service
Jan Jansen (Voorthuizen )
07-06-2019
10

Super garage

Service
dhr. W. Schmidt (Didam)
07-06-2019
10

Wij zijn uitermate tevreden over dit bedrijf: de vriendelijke manier waarop je wordt ontvangen en te woord wordt gestaan en de deskundigheid waarmee problemen worden verholpen. Werkelijk uitstekende service!

Service
J.G. Visser-Lagerweij (Veenendaal)
07-06-2019
9

Deze garage heeft altijd service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en ik kan het weten: ik kom hier al ongeveer 20 jaar en ben altijd tevreden als ik na afloop weer weg rijd.

Service
Mevr S.M. Bauman - Persoon
07-06-2019
10

Omdat Gebr. van Gent een super bedrijf is een ; om een auto te kopen twee ; omdat de service super is echt een aanrader

Service
R.Dirksen (Veenendaal )
07-06-2019
10

Goed en klantgericht bedrijf

Service
H. Breukels (Veenendaal)
07-06-2019
10

Ik ben altijd correct geholpen.

Service
L.e Steenbergen (Veenendaal)
07-06-2019
10

Klantvriendelijkheid staat boven aan , medewerkers kennen de klanten en vaak zelfs de bijhorende auto.Daarnaast worden reparatie goed uitgevoerd en merk je als nog dingen aan je auto wordt er veel al gratis naar gekeken of er moet echt iets mis zijn, maar dit wordt je dan tijdig gemeld.

Service
Dhr Corneille (Veenendaal)
07-06-2019
7

Uitstekende bejegening en er wordt heel goed met je meegebracht. Dat deel is echt top.Wat beter kan: aflevering van de auto na een beurt of bandenwissel (stuur staat recht, navigatie in de juiste taal).

Service
Dhr Landzaat (Barneveld)
07-06-2019
10

Ik vind het een goede dealer

Service
Thea Broekhuizen (Wageningen )
05-06-2019
8

Fijne garage altijd kun je wat drinken en fruit pakken als je op je auto aan het wachten ben personeel altijd vriendelijk .

Service
C. F. van Beusekom (Rhenen)
05-06-2019
10

Ik ben nu meer dan 10 jaar klant bij Van Gent.In die tijd is de normale service altijd vlekkeloos verlopen , maar waren er ook bijzondere gebeurtenissen, zoals diefstal auto, moeilijke inklaring auto vanuit Frankrijk, vervelende blikschade, auto te water geraakt.Deze zaken werden steeds keurig opgelost en afgehandeld. De medewerkers zijn deskundig en staan steeds voor je klaar. Dat geeft een fijn gevoel van zekerheid.

Service
Lha roest (Barneveld)
05-06-2019
9

Omdat ik zeer te vreden ben

Service
P. Gerdes
31-05-2019
10

Prettig en vriendelijk geholpen, komen afspraken na, alles kan geregeld worden.

Service
Sonja Tienstra (Rhenen)
31-05-2019
10

Deze garage is echt fantastisch. Altijd correct en altijd overleg bij het onderhoud van de auto. Zij zullen nooit iets doen, dat niet van van te voren is besproken. Ik zal, indien ik een nieuwe auto zal kopen, altijd naar deze garage gaan voor koop en onderhoud.In één woord zeer betrouwbaar! En daar in de wachtruimte vertoeven is altijd gezellig met lekkere koffie en leesvoer en praatje met andere Toyota rijders.

Service
W.Timmermans (Veenendaal)
31-05-2019
10

Ben gewoon tevreden met het merk Toyota en de dealer

Service
DisGover (Veenendaal)
31-05-2019
10

Ontzettend dienstverlenend!

Service
Hanneke
27-05-2019
10

Bij Van Gent wordt er altijd meegedacht met de klant en gekeken naar een passende oplossing. De medewerkers zijn professioneel en duidelijk. Behulpzaam en klantgericht.

Service
Koos van Beveren (Wageningen)
22-05-2019
10

Al jarenlang perfecte service van vakkundig personeel en vriendelijk geholpen aan de balie. Bij eventueel wachten een prima showroom met lekkere koffiehoek. In 30 jaar nog nooit problemen gehad.

Service
Bert van Leeuwen (Veenendaal)
22-05-2019
10

Ik ben buitengewoon tevreden over autobedrijf van Gent. We hebben de afgelopen twee jaar als gezin drie Toyota's aangeschaft en zijn buitengewoon tevreden over de kwaliteit van de auto's en bovenal de onderscheidende en klantvriendelijke service.

Service
John Jansen (Wijk bij Duurstede)
22-05-2019
9

Goed gespecialiseerd personeer. Goede service. Komt afspraken goed na. Goede communicatie naar klant.

Service
Dhr. Schreuders (Rhenen)
17-05-2019
10

Van Gent biedt een uitermate goede service, zijn vriendelijk en je voelt je daar echt goed geholpen! Zijn erg belangstellend en altijd een vriendelijk woord als je wat langer moet wachten! Een Topbedrijf!

Service
Dhr. R. van den Brink
10-05-2019
8

een prima bedrijf vriendelijk deskundig en vakbekwaam

Service
Dhr. Wagensveld (Amerongen )
10-05-2019
10

De correcte afhandeling van service beurten, er staat altijd een goede leenauto klaar, ook voor kleine reparaties staat er iemand klaar, personeel altijd vriendelijk, en de koffie staat klaar.

Service
F Foppen (Overberg)
08-05-2019
10

Klantenservice is erg klantvriendelijk en ook de baliemedewerkers zijn netjes en altijd bereid om te helpen en leggen alles netjes uit. Vragen is nooit een probleem.Meerdere kennissen en vrienden rijden, nadat ik Aygo lease begon te rijden, nu ook een Aygo omdat de service daar perfect is.

Service
AJ kleijer (Barneveld )
08-05-2019
9

Een fijn en eerlijk bedrijf die tijdig op de hoogte stelt Na de beurt krijg ik de auto weer schoon terug Ik word blij van hun top service

Service
Paul Velders (Veenendaal )
08-05-2019
10

Een zeer klantvriendelijke en eerlijke garage.

Service
H Veldhuysen (Veenendaal)
08-05-2019
10

Altijd betrouwbaar en goed. Alle controles goed uitgevoerd en vriendelijke bediening.

Service
Geertje Smak (Purmerend)
08-05-2019
10

Goede verkoper, super service, en heel vriendelijk personeel. En dat wint het , van de Toyota garage in Purmerend, waar ik woon.

Service
Dhr RM de Leeuw
08-05-2019
8

altijd tevreden geweest met gemaakte afspraken /reparaties/servicebeurten, helaas, laatste servicebeurt samen laten gaan met terugroepactie (airbag) dit 1 1/2 maand van tevoren afgesproken, op dag van servicebeurt was de airbag niet op voorraad ?? wachten nu (2 weken )op nieuwe oproep van dealer om de airbag te laten vervangen.

Service
R.Dirksen (Veenendaal )
08-05-2019
9

Van gent is een zeer klantgerichte dealer. En zeer vriendelijk personeel je kan er altijd terecht

Service
Dhr. ten Bohmer
08-05-2019
10

Vriendelijk, service gericht en 1 van de weinige autodealers waarbij je niet het gevoel hebt dat er iets niet klopt aan de werkzaamheden. Zoals bij VAG waar ze instaat zijn om ruitenwisser vloeistof in rekening te brengen die je net een paar dagen ervoor zelf compleet afgevuld hebt.

Service
Hannie Scheermeijer v/d Horst (Veenendaal)
03-05-2019
10

Geweldige garage

Service
Adri van Engelenburg (Kesteren)
03-05-2019
10

Men behandeld je correct.

Service
Nico van Oest (Veenendaal )
03-05-2019
9

Net bedrijf, goed te woord gestaan. Extra vragen netjes opgelost.

Service
Edwin Bouman (Bennekom)
03-05-2019
9

Heel behulpzaam, correct en snel geholpen. Fijne ervaring, ben hier al meerdere jaren klant aan huis

Service
Mevr Verweij
03-05-2019
9

Een klantvriendelijk , goed georganiseerd bedrijf, prima service, correcte afhandeling.

Service
W Janssen
30-04-2019
10

Zeer klantvriendelijk, oplossingsgericht. Goed werk.

Service
Hazeleger (Veenendaal)
24-04-2019
10

beste garage van Veenendaal, vriendelijk, leggen alles goed uit en komen hun afspraken na

Service
Jennifer Roosendaal (Veenendaal)
24-04-2019
10

Professioneel, duidelijk, netjes en zeer klantvriendelijk. Nooit onaangename verrassingen. Altijd keurig overleg en een kloppende prijsopgave vooraf.

Service
M.Bruinzeel (Leersum)
24-04-2019
10

De uitvoering was uitstekend en klantvriendelijkheid eveneens.

Service
J. Hodde (Leersum)
24-04-2019
9

Zeer betrouwbare dealer die zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Geen verrassingen door vooraf een duidelijke uitleg wat ons staat te wachten. Ook vriendelijk en gastvrij ontvangen. Top dealer !!!!

Service
Eric Hennekam
24-04-2019
9

Service. Dat is het kernwoord.

Service
W.A.C.Vos (Ede)
24-04-2019
9

Uitstekend bedrijf waar ik al vele jaren zaken mee doe.De 9 kan ook een tien zijn, maar ik wilde niet te uitbundig reageren.

Service
Jaap van t Noordende (Veenendaal)
24-04-2019
9

Ik wordt altijd goed geholpen. Mijn vragen worden beantwoord. Er wordt niet afgeweken van de prijsopgave en ik wordt om toestemming gevraagd voor extra werkzaamheden.

Service
Ali Hampel (Veenendaal.)
24-04-2019
8

Omdat ik er altijd goed ben behandeld.

Service
Wim Goverde (Veenendaal)
24-04-2019
10

prima service, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
Dhr R.T. van den Dungen (Zandvoort)
24-04-2019
9

Zeer vriendelijke en vakkundige benadering

Service
Rj van den berg (Amersfoort)
24-04-2019
10

Fijn bedrijf

Service
M. Broekhuijsen-Hattink (Maarn)
24-04-2019
10

Prima bedrijf. Zowel bij verkoop als onderhoud auto laat service niets te wensen over..

Service
Jaap van Ginkel (Lunteren)
24-04-2019
10

altijd goed nooit geen klachten en klantvriendelijke medewerkers

Service
Henk van Noort (Barneveld )
24-04-2019
10

Klantgericht, hulpbereid, prettig bedrijf met vriendelijke medewerkers.

Service
DHr. ACJ Selhorst (Veenendaal)
24-04-2019
8

Correcte behandeling en duidelijke info

Service
h.a.verhoef (veenendaal)
24-04-2019
10

al klant bij de gebr. van gent (zakelijk, ik was verantwoordelijk voor de inkoop auto's van mijn werkgever Fa. Setter House in Veenendaal) vanaf begin jaren '80.Al deze jaren geen enkele wanklank over deze garage qua service en inkoop.Bijzonder prettige samenwerking altijd gehad met zowel directie alsmede personeel.Sinds 2002 ben ik ivm. pensionnering prive Toyota rijder.

Service
Mevr. M. Verschuren (Veenendaal)
24-04-2019
9

Al 24 jaar uiterst tevreden over hen. Eerlijk en betrouwbaar maar vooral deskundig.

Service
Karel Puijman (Westervoort)
18-04-2019
10

Je wordt met respect behandeld, alles is heel duidelijk kortom een bedrijf waar ik al vele jaren een heel tevreden klant ben!

Service
ca van zetten (kesteren)
10-04-2019
9

Netjes geholpen, koffie gratis, leuke wachtruimte en leuk personeel.

Service
W. Schokker (Veenendaal)
10-04-2019
10

Betrouwbaar bedrijf.

Service
j.w.g. zittersteijn (veenendaal)
10-04-2019
10

De behandeling en de service zijn gewoon uitstekend.

Service
Frits Dirks
10-04-2019
9

Gebr.van Gent is een makkelijk toegankelijk garage-/dealerbedrijf, daarmee bedoelend niet alleen de ligging, maar ook de bediening.

Service
JD vdn Broek (Leersum)
10-04-2019
10

Prima en vriendelijk geholpen. Steeds correct, ook aan de telefoon.

Service
Mevr. Olthof
10-04-2019
5

26% prijsstijging bij een kleine beurt. Geen goede zaak! Zo verliezen jullie trouwe klanten!

Service
dhr jan schoenaker (veenendaal)
10-04-2019
10

Ze verdienen dit gewoon vind ik.

Service
H. Feijth-Witteveen (Rhenen)
10-04-2019
10

Vriendelijk, behulpzaam.

Service
Teus van Voorthuizen (Renswoude)
10-04-2019
10

Zeer klant vriendelijk en een uitstekende service. Hiermee wordt bedoeld directie en personeel aan de balie. Geen contact gehad met een monteur maar wel tevreden over zijn werkzaamheden.

Service
Kees doornenbal (Scherpebzeel)
10-04-2019
10

Altijd vriendelijk je staat niet voor verrassingen, mocht het duurder zijn word je goed voongelichtvan te voren.

Service
Jan v Engelenburg (Bennekom)
10-04-2019
9

Fijn en duidelijk geholpen.

Service
Willem van den Bos (Scherpenzeel)
10-04-2019
10

Betrouwbare, kwalitatief en klantvriendelijk personeel.

Service
M. Vink (Zeist)
10-04-2019
10

Goede service erg behulpzaam en enorm klantvriendelijk.

Service
niek loef (leersum)
09-04-2019
10

Ben op alle punten tevreden.

Service
Brouwer (Lunteren)
09-04-2019
9

Ik ben zeer tevreden over van Gent autobedrijf Veenendaal.

Service
a van woggelum (rhenen)
09-04-2019
8

Netjes en correct geholpen, vriendelijk en behulpzaam.
Dit alles geeft vertrouwen in het bedrijf.

Service
Hans Brink (Veenendaal )
09-04-2019
8

Alles ziet er overzichtelijk en ruim uit modern.

Service
Fam. A. Jansen
09-04-2019
10

Allen, directie en personeel zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook wordt er geluisterd naar problemen en er worden altijd oplossingen geboden. Tijdens het wachten wordt er altijd iets te drinken of fruit aangeboden. Nooit meningsverschillen over gemaakte afspraken betreffende de reparaties of de rekening. Wij zijn zeer tevreden.

Service
Wim Budding (Veenendaal)
09-04-2019
10

Een SUPER dealer. Het is of het een familie is, dealer en klant.

Service
leo liewuen (veenendaal)
09-04-2019
10

Goed bedrijf.

Service
Lia Hol
09-04-2019
10

Ik word altijd vriendelijk en keurig te woord gestaan. Afspraken worden nagekomen. Ik kan als ik moet wachten gewoon doorwerken in de showroom, zelfs nog met koffie en fruit erbij. Als ik onverwacht iets heb, bijvoorbeeld lamp stuk, kan ik direct langskomen en dan wordt het verholpen. Ik ben ook blij met de servicepas.

Service
Henk van Burken (Veenendaal)
09-04-2019
10

Goede service vriendelijk en betrouwbaar.

Service
J Hasenaar (driebergen)
09-04-2019
10

In dit bedrijf heerst een rustige atmosfeer waarbij ik mezelf als klant gewaardeerd voel door de mensen die hier werken.

Service
Versluis-Haardblokken (Overberg)
09-04-2019
10

Geen beter adres in NL waar je zo ontvangen wordt.

Service
j. severin (veenendaal)
09-04-2019
10

Altijd uitstekende afhandeling , zowel in technische zin als qua klantvriendelijkheid.

Service
Willem E. van der Grift (Amerongen.)
09-04-2019
10

Omdat de service prima is, vriendelijk personeel en een gastvrije ontvangst.

Service
Familie van Ast. ('s-Gravenhage.)
09-04-2019
10

Deskundig, klantvriendelijk en bereid om altijd naar een oplossing te zoeken. Hier is de klant nog koning! Je ziet dat een ieder er voor gaat en je merkt ook dat het een familie bedrijf is, in de positieve zin van het woord. BRAVO!

Service
T van mil
09-04-2019
10

Ik vertrouw 100% op de garage en wordt uitstekend geholpen en geadviseerd.

Service
J.Huisman (Otterlo)
09-04-2019
10

Van Gent is een gouden bedrijf met gedreven mensen die zowel de technische kant in de vingers hebben als weten hoe ze hun klanten tevreden kunnen houden. Nooit smoesjes, direct en eerlijk.

Service
Ab van Duijl (Veenendaal)
09-04-2019
10

Correcte en vriendelijke behandeling bij de receptie en de afspraak mbt tijd nagekomen.

Service
G.J.Bovekerk (Veenendaal)
09-04-2019
9

Een tien komt ongeloofwaardig over!!!! vandaar een negen.

Service
Mark Brabänder (Veenendaal)
09-04-2019
9

Klantvriendelijk.

Service
M. Klomp
09-04-2019
10

Alles is 100%.

Service
J.A.v Geerenstein (Veenendaal)
09-04-2019
10

Goede garage. Betrouwbaar en goede dienstverlening.

Service
Henk van der Rijst (Vianen)
05-04-2019
10

Zou geen negatieve opmerkingen kunnen maken

Service
Dhr.H.D.van den Bovenkamp (Veenendaal)
13-03-2019
9

SUPER tevreden!!

Service
mw.m tims (veenendaal)
27-02-2019
10

prettige garage, prima personeel, enorm goede service. staat koffie en fruit klaar voor je als je kunt wachten

Service
A.Spies (Veenendaal)
27-02-2019
8

10correct

Service
Hendriksen (Veenendaal)
22-02-2019
3

Achteraf gezien had slechts een deel van de werkzaamheden uitgevoerd te worden (navraag gedaan bij andere autobedrijf) en tevens was de prijs bijzonder hoog (ook navraag bij andere autobedrijf gedaan). Vanwege de apk druk wel gelijk uit laten voeren .

Service
Jan Schreur (Veenendaal)
21-02-2019
10

Ik ervaar het als zeer gunstig dat ik de Gebroeders van Gent als zeer betrouwbare en deskundige dealer heb leren kennen. Als ik me goed herinner ben ik ongeveer 24 jaar klant bij hen. Ik heb er in die periode twee auto's gekocht, een nieuwe en een gebruikte. Slechts twee, want ze gaan namelijk heel lang mee! Door mijn enthousiasme heeft mijn familie, op mijn aanraden, in die periode vijf keer een Toyota bij de Gebroeders van Gent gekocht. De jongste aankoop dateert van februari 2019.

Service
A. Esmeijer (Lienden)
21-02-2019
9

Klantvriendelijk, goede service. Heb gebr. van Gent al div. keren aanbevolen aan familie.

Service
W. van den Brink (Veenendaal)
21-02-2019
9

Ik kom al vele jaren bij deze garage, ik heb nu mijn zevende Toyota, en vanaf het begin is er een goed contact geweest. Zelfs toen ik in Friesland woonde kon ik soms zelfs op zaterdag terecht voor hulp en onderhoud. Wanneer er problemen waren werden zo snel mogelijk opgelost. Ik vind de gebr. van Gent betrouwbaar, vakbekwaam, en zij verlenen goede service.

Service
Berend Zewuster (Ede)
20-02-2019
10

Van Gent is voor mij/ons de beste en zeer betrouwbare dealer van Toyota, die oog, oor en hart heeft voor haar/zijn cliënten !!

Service
Dhr. G.J. van Delft (Ede)
20-02-2019
9

prettige ervaring om daar als klant geholpen te worden.

Service
Willem van Noort (Rhenen)
20-02-2019
9

Netjes en vriendelijk personeel.

Service
Rein Boverhuis (Zeist)
20-02-2019
9

Omdat deze garage het servicegevoel en de dienstverlening en daarnaast het vakmanschap hoog in het vaandel heeft.

Service
Arno den Hartog (IJsselstein)
20-02-2019
10

Het onderhoud is, voor zover ik kan beoordelen, goed uitgevoerd. Het ontvangst is prettig en klantgericht, de ontvangst en 'wachtruimte' zijn als erg prettig ervaren. De medewerkers van Gebr. Van Gent zijn vriendelijk en attent.

Service
Hendrik de Beaufort (Doorn)
20-02-2019
9

Aan alle aspecten van een klantvriendelijke afwerking van de garantie- en servicewerkzaamheden werd correct aandacht besteed !

Service
HW v Batenburg (Veenendaal)
13-02-2019
10

Ik ben zeer tevreden over de diensten die Gebr. van Gent Autobedrijf B.V aan mij levert !

Service
Dhr. L.J.M. Oost
13-02-2019
10

autobedrijf van Gent maakt waar wat zij zeggen. Nog meer dan dat, zij weten de klant ook te verrassen!Als eerste is er al een feestelijk ingepakte auto bij de koop. Daarnaast de service bij schade en ongevallen. Ook zijn de opgegeven kosten correct, wordt er van afgeweken dan krijg je dit vooraf te horen. Bij elke komst naar de garage word je correct en plezierig te woord gestaan en in korte tijd is er al de herkenning van de klant. En dan de aanbieding van een leenauto, mocht de reparatie uitlopen, VERRASSEND iedere keer weer!

Service
frits schoenmaker (elst)
13-02-2019
8

snel, helder en duidelijk